2012.05.26 - Tychy, 40-sta Międzynarodowa Giełda Birofiliów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Żywiec
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.12
    • 1571

Dziękuję organizatorom (ŚKB) za możliwość zaprezentowania naszej piwnej oferty na tyskiej giełdzie. Czas minął bardzo szybko, odwiedziło nas sporo znajomych i nowych klientów i zrobiło się bardzo sympatycznie. Sprzedaż na umiarkowanym poziomie, ale trzech asortymentów PINTY zabrakło.

Zobaczyć prezesów ŚKB uwijających się przy składaniu ławek po giełdzie BEZCENNE!

Comment

• pizmak666
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼
      • 2006.12
      • 1905

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedzi
      Zobaczyć prezesów ŚKB uwijających się przy składaniu ławek po giełdzie BEZCENNE!
      Grzesiek ciesz się że sam nie składasz wszystkiego po FB bo miałbyś trochę więcej roboty niż prezesi po Tychach
      „Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”

"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".

Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.

Comment

• tyskikufel
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2003.04
        • 772

kolekcjoner który zabrał z tyskiej giełdy 2 banery tyskie klasyczne , 1 baner tyski 5 stadion oraz baner śląskiego klubu birofilów z 40 giełdy jest proszony o ich oddanie, myślę że nie wiedział że te banery są na wiele imprez, wiemy kto to jest ,mamy go na zdjęciach z monitoringu, chcemy tą sprawę załatwić bez zgrzytów, prosze o kontakt na e mail brandysmarek@poczta.onet.pl lub telefon 602739656,
        zawsze jest inne rozwiązanie

Comment

• krypol85
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2011.05
          • 177

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedzi
          kolekcjoner który zabrał z tyskiej giełdy 2 banery tyskie klasyczne , 1 baner tyski 5 stadion oraz baner śląskiego klubu birofilów z 40 giełdy jest proszony o ich oddanie, myślę że nie wiedział że te banery są na wiele imprez, wiemy kto to jest ,mamy go na zdjęciach z monitoringu, chcemy tą sprawę załatwić bez zgrzytów, prosze o kontakt na e mail brandysmarek@poczta.onet.pl lub telefon 602739656,
          zawsze jest inne rozwiązanie
          Nie może być giełdy bez problemów? Zdjęcie tego gościa powinno być na forum upowszechnione! Każdy taki incydent rozpowszechnić i nie będzie takich problemów. To moje zdanie.
          Moja kolekcja:
          http://krypol85.pl

Comment

• tyskikufel
            • 2003.04
            • 772

jeśli odda banery, nie będziemy robić afery, jesli nie to zrobimy wszystko by był czarną owcą na wszystkich giełdach kolekcjonerskich, bo każdy w życiu popełnia błędy i trzeba każdemu dać szansę

Comment

• krypol85
              • 2011.05
              • 177

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedzi
              jeśli odda banery, nie będziemy robić afery, jesli nie to zrobimy wszystko by był czarną owcą na wszystkich giełdach kolekcjonerskich, bo każdy w życiu popełnia błędy i trzeba każdemu dać szansę
              Nie wiem może ja jestem inaczej wychowany ale to to już nie jest "błąd" dla mnie to chamstwo albo kradzież! Osobiście - TYLKO i wyłącznie foto na forum. Boli mnie takie zachowanie ludzi z "naszego kręgu" - choć sam nie długo w nim jestem.
              Moja kolekcja:
              http://krypol85.pl

Comment

• Abrel
                • 2007.05
                • 102

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedzi
                Nakrętki są fajne. Szkoda, że nikt nie napisał wyceny ile z tego jest. Pewna szkoła napełniła nimi całe piwnice i transport był droższy niż te nakrętki . Mamy 21 wiek nr konta parę złotych i na pewno lepszy rezultat będzie.
                ZEBRALIŚMY 11 WORKÓW NAKRĘTEK TO JEST SUMOWO OKOŁO 100 ZŁ. NA KONTO DZIECKA

Comment

• Abrel
                  • 2007.05
                  • 102

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Abrel Wyświetlenie odpowiedzi
                  ZEBRALIŚMY 11 WORKÓW NAKRĘTEK TO JEST SUMOWO OKOŁO 100 ZŁ. NA KONTO DZIECKA
                  I JESZCZE JEDNO TRANSPORT BYŁ MÓJ PRYWATNY ,JAK WIESZ MÓJ SAMOCHÓD BEZ PROBLEMÓW ZMIEŚCIŁ TE WORKI ,A JA JESTEM ZA TO ODPOWIEDZIALNY ,A NA TAKI SZCZYTNY CEL NIE BRAŁEM ŻADNYCH OPŁAT TRANSPORTOWYCH

Comment

• Abrel
                    • 2007.05
                    • 102

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krypol85 Wyświetlenie odpowiedzi
                    Nie wiem może ja jestem inaczej wychowany ale to to już nie jest "błąd" dla mnie to chamstwo albo kradzież! Osobiście - TYLKO i wyłącznie foto na forum. Boli mnie takie zachowanie ludzi z "naszego kręgu" - choć sam nie długo w nim jestem.
                    mamy już podgląd z monitoringu i wiemy kto to zrobił. oglądałem to dzisiaj osobiście i mam jego zdjęcie,czekamy cierpliwie aby zwrócił banery.wiemy gdzie mieszka ,nie schowa się pod ziemię.jest dosłownie potrzebny nam jeszcze jeden dzień do zlokalizowania numeru mieszkania i na którym piętrze mieszka. śląski klub birofilów wytropił na 100% kolekcjonera banerów

Comment

• pizmak666
                      Major Piwnych Rewolucji
                      🍼
                      • 2006.12
                      • 1905

W tamtym roku ktoś bezczelnie zapier..... jednemu z najstarszych polskich kolekcjonerów torbę na tej imprezie.Ciekawe czy te dwa zdarzenia można ze sobą jakoś połączyć...
                      „Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”

"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".

Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.

Comment

• almin
                        Kapral Kuflowy Chlupacz
                        • 2007.12
                        • 83

może warto pomyśleć o tym, żeby w ramach "uciszenia" sprawy - oczywiście poza oddaniem banerów - koleś wpłacił jakiś "dobrowolny datek" na szczytny cel i wspomożenie chłopak, na którego licytowano podczas giełdy

Comment

• mark33
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2005.04
                          • 3283

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Abrel Wyświetlenie odpowiedzi
                          I JESZCZE JEDNO TRANSPORT BYŁ MÓJ PRYWATNY ,JAK WIESZ MÓJ SAMOCHÓD BEZ PROBLEMÓW ZMIEŚCIŁ TE WORKI ,A JA JESTEM ZA TO ODPOWIEDZIALNY ,A NA TAKI SZCZYTNY CEL NIE BRAŁEM ŻADNYCH OPŁAT TRANSPORTOWYCH
                          Cieszę się, że transport też był darem dla dziecka, uzyskana suma nie jest powalająca ale jest a to najważniejsze. Hitem był kolekcjonerski porter który poszedł za 100zł oraz inne fanty na aukcji.

Comment

• tyskikufel
                            • 2003.04
                            • 772

odzyskaliśmy baner klubowy oraz 1 baner tyskie klasyczne, ze zdjęć monitoringu wygląda że ta osoba zabrała tylko te 2 banery, szukamy jeszcze baneru tyskie klasyczne oraz tyskie 5 stadion, kolekcjonera -- kolekcjonerów banerów prosimy o ich zwrot, z góry dziekujemy, jesli się nie znajdą będziemy musieli zapłacić za nie, ale chyba gorsze jest to co pomyśli sobie sponsor giełdy o birofilach

Comment

• mwa
                              Pułkownik Chmielowy Ekspert
                              • 2003.01
                              • 5071

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika surmar Wyświetlenie odpowiedzi
                              Jak dla mnie giełda bardzo udana. Sporo nabytych ciekawych etykiet, oraz jedno, ale za to jakie piwo Śląskiego Pierona z Rudy Śląskiej. Bardzo dobra warka
                              Fajnie, że smakowało - a co to było?
                              Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

Przetwarzanie...
                              X