Czy mimo wydarzeń w moskiewskim teatrze giełda się odbędzie?
2002.11.2-3 - Rosja, Moskwa - 5 Międzynarodowa Giełda Kolekcjonerska
Collapse
X
-
No i co, była w końcu ta giełda? Czy ktoś wie? MAY do raportu!!!!Comment
-
Relacja
Moskiewska giełda 2-3 listopad 2002 r.
Jubileuszową piątą giełda piwnych akcesorii w Moskwie zorganizował Moskiewski Klub Kolekcjonerów Piwnych Akcesorii w dniach 2-3 listopada przy pomocy sponsora -moskiewskiego browaru Ocakowo oraz partnerów giełdy Kompanii Baltika-Moskwa i ZAO Bohemia Line.W giełdzie uczestniczyło ok.160 kolekcjonerów z Rosji,Białorusi,Ukrainy,Litwy,Łotwy,grupa kolekcjonerów słowackich wraz z prezesem słowackiego SAHP Janem Pokrewkiem i kolekcjonerzy z Polski i Niemiec.
Giełda trwała dwa dni.Wśród wystawianych kolekcji piwnych większość stanowiły etykiety.Moskiewski browar Ocakowo zafundował 8 keg. po 50 ltr. jasnego piwa.Klub ze swojej strony, specjalnie na giełdę przygotował pamiątkowe szklanki i znaczki, które otrzymał każdy uczestnik giełdy.Również każdy kolekcjoner mógł uczestniczyć w konkursie i loterii.Do konkursu główną nagrodę 6-pak piwa "Porucik Rzewskij" zafundował browar Rżewskij.Tą nagrodę wygrał Janek Jakubiec z Polski.Również on otrzymał litrowy kufel od firmy Bohemia-Line.W loterii można było wygrać 5ltr beczkę piwa "Baltika-Eksport" od kompanii Baltika-Moskwa.
Przy pomocy firmy poligraficznej Maszmir, moskiewski klub wydał serię kalendarzyków z logo giełdy i logo klubu.
Tłumaczenie z KOLPIVAR Nr 4(21)- 2002Comment
Related Topics
Collapse
-
Podkarpacki Klub Birofilów serdecznie zaprasza wszystkich na 11 Międzynarodową Rzeszowską Giełdę Birofiliów!Start2025-03-29Koniec2025-03-29AdresRzeszów, Krakowska 289, Podkarpacka Okręgowa Izba Inżynierów Budownictwa
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Śląski Klub Birofilów zaprasza na 61 Międzynarodową Giełdę Birofiliów odbędzie się w Tychach 18 -19 .10 .2024 r na terenie Browaru Książęcego w Pub pod Browarem ulica Katowicka 9 .Piątek w godzinach 16,00-22,00, Sobota od 8,00 do 14 ,00.Sponsorami imprezy są Tyskie Browary Książęce,...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Data jest znacząca i odnosi się do wydarzeń wojny polsko-rosyjskiej, ale odstawiając historię i politykę nie żałuję, że wpadłem. Smaczny stout, którego wersję butelkową już piłem, ale naprawdę bardzo dobry RiS Double Swan dojrzewany w beczce, którego dostałem próbkę. Imperial Porter...
-
Channel: Rosja
-
-
O ile opisywany przeze mnie Jawspot ma swój klimat to jednak nie przebije Tego. Jest to browar rzemieślniczy z taproomem w otoczeniu książek. Znani rosyjscy autorzy i znane pozycje światowej klasyki w przekładzie. Jest może ciut za głośno by czytać, Ale może to późno popołudniowa pora...
-
-
-
Jeden z firmowych punktów degustacji browaru Jaws - tap roomów znaczy się. Ten akurat ma dobrą lokalizację blisko centrum i z racji, że znajduje się na ostatnim piętrze centrum handlowego roztacza się piękny widok na Łubiankę. Co to jest nie muszę chyba dodawać.
20 kranów...-
2019-06-29, 14:16 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment