WAŻNA INFORMACJA : http://www.browar.biz/forum/showthre...26#post1079426
2012.10.27 - Tychy, Jesienna Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Oj, napinka nie wiem o co... Parę osób wspomniało, że nie mogą się wybrać do Lublina, bo zaplanowali tyską giełdę. Ta się przesunęła to jest argument na +. W tym terminie może i być 50 imprez czy zwyczajnie domowych zajęć, które kolidują z tą czy inną imprezą. Odniosłem się tylko do w/w komentarzy. Nic na siłę...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bianco8 Wyświetlenie odpowiedziOh faktycznie LUX. Giełdy w Moskwie (ze słyszenia w Martinie) i Pradze w tym samym terminie to faktycznie looz. Dla międzynarodowych graczy w tym terminie Tychy niestety nie są hitem, ale grunt że nie koliduje z Lublinem. Bez komentarza ...Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bianco8 Wyświetlenie odpowiedziPoniekąd Tylko co ma piernik do wiatraka?
Wracając do tematu - nam akurat nowy termin średnio pasuje, ale jest szansa, że będziemy.
Wiatrak piernikiem się kręci !www.decio.friko.pl
Comment
-
-
No i 27 raczej nie dam rady wpaść.Chyba,że o 11:30Ostatnia zmiana dokonana przez kiszot; 2012-10-20, 08:26.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment