Lista powyżej to osoby które zapłaciły?
Regulamin VIII Konkursu Piw Domowych, X WWP, 11.05.2013
Collapse
X
-
Nie, to lista piw, które dotarły - napisane jest wyraźnie w poście.
Już dostałam jakieś potwierdzenia przelewów, brakuje mi jeszcze na koncie 20 zł - jak do wieczora się nie znajdą, to dopiero wtedy będę identyfikować po nazwisku. Po to napisałam tego posta, żeby każdy sprawdził u siebie na koncie, czy na pewno wysłał, bo ja niespecjalnie mam czas każde 10 zł przypasowywać do nazwiska, ale jak się nie znajdą, to dla zasady będę musiała to zrobić, a wolałabym nie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziW kategorii PILS zaksięgowano :Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
A widzisz, nie zauważyłam, że Macas takie słowo zamieścił
Comment
-
-
Brakuje 10 zł. Niniejszym oznajmiam, że zapominalskiemu się upiecze, ale po Warsztatach przejrzę tę listę i naliczę odsetki
Comment
-
-
Słowo zaksięgowano wzięło się stąd, że w innej organizacji non profit jestem skarbnikiem
ale niektórzy są drobiazgowi !!!
Dziękuję sklepowi PIWNICA za kartony, a Anteks owi on wie za co
Trochę prywaty pozdrawiam M.Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedzi
Dziękuję (...), a Anteks owi on wie za co
Comment
-
-
Jeszcze jedna nagroda - tak jak rok temu zdobywca Grand Prix otrzyma nalewak do piwa od firmy IBC Polska. Taki prawdziwy, w odróżnieniu od statuetki za I miejsce
IBC również zaopatrzyło nas w lodówki na piwo - jedna na konkurs, druga do podziemi na nasze spotkanie
Comment
-
-
Szansa jest, do końca maja zapewne się "obrobię", tak samo jak z wysyłką nagród. Czekam jeszcze na niektóre fanty
Comment
-
-
Uzupełnienie wyników o punktację. Podaję do miejsca nr 6, ze względu na konkurs BP, który ma takie wymogi
Wariacje na temat Stouta:
1. Mateusz Gulej, 40,3 pkt.
2. Waldemar Pitala 37,66 pkt.
3. Paulina i Michał Bilscy 35,6 pkt.
4. Mateusz Kupracz 35,3 pkt.
5. Jerzy Miler 35 pkt.
6. Przemysław Leszczyński 34,6 pkt.
Pils niemiecki:
1. Piotr Turek 36 pkt.
2. Przemysław Nowicki 35 pkt.
3. Piotr Brodowski 34 pkt.
4. ex aequo
Mateusz Kupracz 33,3 pkt.
Wojciech Ściana 33,3 pkt.
5. Łukasz Chrząszcz 30 pkt.
6. ex aequo
Łukasz Kojro 29,3 pkt.
Krzysztof i Michał Gref 29,3 pkt.
Comment
-
-
Do tego doszło, kurdusia, że z listy znam tylko dwa nazwiska a tylko z jednym wychyliłem kufelek, no może dwa .
Reszta to zupełnie nie znani mi, nowi, mistrzowie piwowarstwa. Chyba się starzeję.
Gratulacje dla zwycięzców ."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment