Będziesz potwierdzać dotarcie wpłata jakoś?
2013.05.10-12 - X Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie - wykłady
Collapse
X
-
Nie, będę potwierdzać brak wpłaty Jutro wieczorem, po ostatniej sesji elixiru wszyscy, którzy nie zapłacili dostaną maila windykacyjnego
Comment
-
-
A kiedy ta druga tura miała by się odbyć? Na niedzielę w zeszłym roku za bardzo chętnych nie było. Może piątek - ale wtedy to będzie po południu. Tylko muszę najpierw ustalić z wykłado-dawcami, czy w to wchodzą. Piszcie, proponujcie Jest już na rezerwie kilkanaście osób, zatem potencjał mamy
Comment
-
-
Nie, bo wtedy Mason nie będzie mógł uczestniczyć w wykładzie o enzymach
Comment
-
-
Wszyscy zapłacili, nikt nie zrezygnował.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA kiedy ta druga tura miała by się odbyć? Na niedzielę w zeszłym roku za bardzo chętnych nie było. Może piątek - ale wtedy to będzie po południu. Tylko muszę najpierw ustalić z wykłado-dawcami, czy w to wchodzą. Piszcie, proponujcie Jest już na rezerwie kilkanaście osób, zatem potencjał mamy
Comment
-
-
Lista zamknięta, bo wszyscy już zapłacili. Ze względów organizacyjnych niestety drugiej tury nie damy rady wykonać.
Comment
-
-
Z racji że nie zwolniło się żadne miejsce a wejściówki mam tylko dla połowy z naszej parki, mam w takim wypadku do zbycia po "bilecie" na oba wykłady. Chętną osobę do przejęcia wejściówki zapraszam na PW.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Wejściówki wyszły, dzięki za szybki odzew.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment