Super, dziekuję za zajęcie się tematem
2013.09.14-15 - Warszawa, I Konkurs Piw Domowych
Collapse
X
-
Premiera Grand Prix
Wreszcie doczekaliśmy się premiery Grand Prix!. Już jutro będziemy mogli ocenić aromat i smak piwa, uwarzonego w Browarze Ciechan na bazie receptury Czesława Dziełaka i pod jego ścisłym nadzorem. Piwo poleje się w następujących lokalach: Kufle i Kapsle, Chmielarnia, Piw Paw, Po drugiej stronie lustra, Spiskowcy rozkoszy.
Jutro również piwo dostępne będzie w sieci Alma.
Niebawem premiera innego piwa wg receptury Czesława..."Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Mam nadzieję, że akcja w Almach będzie szeroka (wszyscy życzylibyśmy sobie ogólnopolskiego rozmachu), jednak w chwili obecnej otrzymałem informacje o premierze GP w warszawskich Almach, piwa dostępne będą zapewne również w Krakowie (i pewnie w innych miastach ale jeszcze nie od jutra)"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Najbliżej chyba na Bemowo. Tramwajem 28 i kilka metrów perpedesLast edited by Ahumba; 2013-11-28, 13:58.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TTOP Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś orientuje się, czy mapa placówek na stronie Almy jest aktualna? Coś mi się zdaje, że Alma jest w mallu przy Powązkowskiej na wysokości cmentarza, a nie ma jej na stronie. Szukam czegoś w pobliżu ronda Babka
Comment
-
-
W Czarodziejskiej Gorzałce już podobno jest
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olko Wyświetlenie odpowiedziW Almie na Ostrobramskiej nic na razie o tym piwie nie wiedza...
Koleś wyniósł mi trzy butelki (tyle poprosiłem) z zaplecza i dalej nic nie wystawione.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment