Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd
Wyświetlenie odpowiedzi
2013.09.14-15 - Warszawa, I Konkurs Piw Domowych
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
-
Ponarzekam później. Na razie jestem zajęty. Przesunąłem lekko granicę i piwo za 6 złotych (porter, piwa specjalne) z bólem serca akceptuję. W lokalu 10 zł budzi mój opór ale niestety stało się standardem. Jak masz pomysł jak z tym powalczyć daj znać"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Walczyć się nie da. Akceptujesz cenę albo nie, proste, no ale ze stawką 6 pln wiele nie zdziałasz. Warmiński odpadaVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TTOP Wyświetlenie odpowiedziW Almie w CH Klif było w piątek po 5.99 sztuka. Wystawione na specjalnym stojaku koło regału z piwem
Comment
-
-
Na stojaku nie było ceny, w kasie zapłaciłem 23.96 za 4 piwa, wychodzi 5,99,,, Ale może był to błąd kodowania produktów w tym sklepie, skoro mówisz, ze w innych Almach był po 6.99. W piątek było tak, jak napisałem wyżej, przynajmniej o godzinie 16, tyle mogę powiedzieć na pewno..
Comment
-
-
Trzaskacie te posty w temacie o konkursie, który dawno się już zakończył. Temat o Grand Prix już założyłem, prosze tam się przenieść.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment