Jeden komplet trafił do Masona drugi zarezerwował ZythumRz . Tak więc nic się nie zmarnuje.
Kto jak dojeżdża i gdzie będzie nocował? - rozmowy forumowiczów
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Wraz z 3 osobami z Gdańska wyjeżdżam już za 2,5 godziny. Dzisiaj przystanek w Zielonej Górze, jutro Czechy, Wrocław od sobotniego późnego popołudnia.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Autostradę im zrobili, dlategoMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Z trójmiasta skład będzie na pewno sporo większy niż te 4 osoby.
Dodam że jeśli są chętni na wyjazd na jeden dzień tj. sobotę to ruszamy ok 5 rano z Gdańska i mamy jeszcze jedno miejsce. Powrót w nocy z soboty na niedziele.
Jeżeli znalazło by się więcej osób jest również możliwość zmiany auta na 9-osobowe.
Zainteresowanych zapraszam na priv.Banino ul.Lotnicza 102
Czynne pon.-sob: 6 - 22
niedz: 8- 22
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sklep_banino Wyświetlenie odpowiedziZ trójmiasta skład będzie na pewno sporo większy niż te 4 osoby.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziW niedzielę Ryanair przyleciał do Modlina 20 minut przed czasem, więc można było zdążyć na lot do Gdańska. Ryzykantów nie widziałem.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Comment