Jak ktoś szuka noclegu 5min od stadionu, to dawajcie na PW. Oczywiście w pierwszej kolejności rezerwowane będą miejsca dla znajomych.
Kto jak dojeżdża i gdzie będzie nocował? - rozmowy forumowiczów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziDziś uruchomili sprzedaż na polskibus.
Siedziałem prawie 2 godziny zanim dobiłem się po bilety. Koszt w obie strony 13 zeta.
Comment
-
-
Spoko, ja zapłaciłem trzy razy. Ciekaw jestem, jak to rozwiążą bo potwierdzeń oczywiście nie mamPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziSpoko, ja zapłaciłem trzy razy. Ciekaw jestem, jak to rozwiążą bo potwierdzeń oczywiście nie mamMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Że uznają wszystkie bilety za 1 zł (2 zł) nie wierzę, najłatwiej jest im zwrócić pieniądze. Oczywiście ten kto kupił pierwszy bilet na dane połączenie powinien dostać bilet, ale mogą tam być sytuacje, że taki pierwszy bilet kupiło po nim kilkanaście osób. Ja wysłałem maila z potwierdzeniem płatności, może uznają.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziDziś uruchomili sprzedaż na polskibus.
Siedziałem prawie 2 godziny zanim dobiłem się po bilety. Koszt w obie strony 13 zeta.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziŻe uznają wszystkie bilety za 1 zł (2 zł) nie wierzę, najłatwiej jest im zwrócić pieniądze. Oczywiście ten kto kupił pierwszy bilet na dane połączenie powinien dostać bilet, ale mogą tam być sytuacje, że taki pierwszy bilet kupiło po nim kilkanaście osób. Ja wysłałem maila z potwierdzeniem płatności, może uznają.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Problem mają nie od dziś. Kupiłem tydzień temu we środę bilet na piątek, kasę pobrano, potwierdzenia brak. Wystosowałem więc mailową prośbę o potwierdzenie (wraz z potwierdzeniem zapłaty), we czwartek ponownie, w piątek rano otrzymałem potwierdzenie....zwrotu środków na konto - a biletów brak. Wysmarowałem reklamację, której mi nie uznali, ale będę apelowałKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Też nie dostałem biletu na maila. A bilety nadal sprzedają, tylko krotnie droższe. To by było nieuczciwe nieuznanie zakupionych wcześniej biletów z promocji i ponowne sprzedawanie tych biletów po krotnie wyższej cenie. No nic, zobaczymy.
Comment
-
-
PolskiBus:
"Informujemy, iż wszystkie zgłoszenia są przez nas przyjęte i obecnie weryfikowane. W ciągu najbliższych 3 dni do Pasażerów, którzy nie otrzymali potwierdzenia rezerwacji oraz biletu, a ich płatność została zarejestrowana w naszym systemie, zostanie dosłana rezerwacja wraz z eBiletem.
Jednocześnie informujemy, że jeśli rezerwacja nie została dokonana, a płatność została poprawnie zrealizowana, każdy Pasażer otrzyma zwrot pełnej kwoty na rachunek bankowy z którego została zrealizowana płatność, lub na kartę płatniczą."
Z tego wynika, że można się spodziewać zwrotów pieniędzy.
Comment
-
Comment