uwaga dla Warszawiaków - pojawiła się dziś promocja Ryanair - ja nabyłem bilety Modlin-Wrocław, Wrocław-Modlin 9 maja wylot (21.45) 11 maja powrót (17.55 z WRO) za całe 79 zł w obie strony
Kto jak dojeżdża i gdzie będzie nocował? - rozmowy forumowiczów
Collapse
X
-
-
W d*** się wam poprzewracało Z lubością będę oczekiwał relacji prasowych o awanturujących się pasażerach lotu z Wrocławia
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziuwaga dla Warszawiaków - pojawiła się dziś promocja Ryanair - ja nabyłem bilety Modlin-Wrocław, Wrocław-Modlin 9 maja wylot (21.45) 11 maja powrót (17.55 z WRO) za całe 79 zł w obie stronyLast edited by gwzd; 2014-01-29, 23:55.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziW d*** się wam poprzewracało Z lubością będę oczekiwał relacji prasowych o awanturujących się pasażerach lotu z WrocławiaMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziW d*** się wam poprzewracało
Następny FDP zrobimy przy pasie startowym na lotnisku
Comment
-
-
Najszybciej byłoby transporterem teleportacyjnym. Jak w Star Treku.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziW d*** się wam poprzewracało Z lubością będę oczekiwał relacji prasowych o awanturujących się pasażerach lotu z Wrocławia"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziMożna też polecieć z Gdańska z przesiadką w Modlinie, wtedy wychodzi hit (78 zł w jedna stronę). Na obu odcinkach leci ten sam samolot, więc teoretycznie nie ma opcji spóźnienia Chociaż na Modlin-Wrocław-Modlin już są ostatnie sztuki w tej cenie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika canigggia Wyświetlenie odpowiedziTak czy siak, do Modlina sobie zakupiłem bilet z Gdańska.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziA potem..., z Modlina... ...przystanek idę do mleczarni, itd.
Comment
-
Comment