Hotel Ibis pod stadionem znacznie podrożał, zapłaciłem właśnie za dwa noclegi prawie 100 zł więcej niż rok temu.
Kto jak dojeżdża i gdzie będzie nocował? - rozmowy forumowiczów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziHotel Ibis pod stadionem znacznie podrożał, zapłaciłem właśnie za dwa noclegi prawie 100 zł więcej niż rok temu.
Może jeszcze potanieje...
Emes - ile się na dziś cenią?Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziuwaga dla Warszawiaków - pojawiła się dziś promocja Ryanair - ja nabyłem bilety Modlin-Wrocław, Wrocław-Modlin 9 maja wylot (21.45) 11 maja powrót (17.55 z WRO) za całe 79 zł w obie stronyMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziMoże jeszcze potanieje...
Emes - ile się na dziś cenią?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziSłaba akcja, partner festiwalu podniósł cenę tylko na ten jeden weekend (ze 109 na 129 za pokój). Pomijam już fakt, że w zeszłym roku pokój można było mieć za 79 zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziSłaba akcja, partner festiwalu podniósł cenę tylko na ten jeden weekend (ze 109 na 129 za pokój). Pomijam już fakt, że w zeszłym roku pokój można było mieć za 79 zł.
Comment
-
-
Miejsc w okolicach jeszcze troszkę jest. Choć ubywają w szybkim tempie.
Zarezerwowaliśmy ze znajomymi w; www.bed-wroclaw.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziJak będzie promocja na pokoje po tym jak tyle zapłaciłem za pokój, zażądam w tej cenie masażystki, rehabilitantki i wizażystkibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzii psychoanalityka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziJak będzie promocja na pokoje po tym jak tyle zapłaciłem za pokój, zażądam w tej cenie masażystki, rehabilitantki i wizażystki
Comment
-
-
Dziś uruchomili sprzedaż na polskibus.
Siedziałem prawie 2 godziny zanim dobiłem się po bilety. Koszt w obie strony 13 zeta.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment