A jednak, pierwsza reklamacja rozpatrzona pozytywnie. Bilet na mailu.
Kto jak dojeżdża i gdzie będzie nocował? - rozmowy forumowiczów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziA jednak, pierwsza reklamacja rozpatrzona pozytywnie. Bilet na mailu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
I po co Wam te PKS-y. Ja jadę wygodnie IR PIAST z Centralnej 8.28 we Wrocku na 14.37. Też można kupić bilety od 1 zł na stronie www.przewozyregionalne.pl ale nie zamierzam tam spędzać całych nocy. Wystarczy mi Regio Karnet.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziI po co Wam te PKS-y. Ja jadę wygodnie IR PIAST z Centralnej 8.28 we Wrocku na 14.37. Też można kupić bilety od 1 zł na stronie www.przewozyregionalne.pl ale nie zamierzam tam spędzać całych nocy. Wystarczy mi Regio Karnet."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Mój internet w ogóle nie wyszukuje takiego pociągu - przynajmniej 9.02"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziJa czekam jeszcze na rozpatrzenie dwóch reklamacji. Bilety dostałem za trzecim podejściem - dziś rano. Kosztowały 32 zeta. Jeśli dostanę te wcześniejsze odstąpię (te droższe) chętnym po cenie zakupu.
Mam więc do odstąpienia bilety na PolskiBus z Wawy do Wrocka w piątek 9 maja godz. 8:00
i powrót niedziela 11 maja godz. 15:00
Koszt: 32 zeta.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziSpróbuj na https://www.biletyregionalne.pl/ ale przedsprzedaż jest możliwa na miesiąc przed."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziSpoko, ja zapłaciłem trzy razy. Ciekaw jestem, jak to rozwiążą bo potwierdzeń oczywiście nie mamPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
na wyborczej Polski Bus tłumaczy się z tematu zamieszania z biletami. Może kogoś zainteresuje mechanizm (inna rzecz, czy do końca o to chodzi) - skopiujcie do googla tekst: Zakup biletów w Polskim Busie. Można stracić tani bilet przez pliki "cookies"
powinno wyskoczyć na pierwszym miejscuseks to nie wszystko, jest jeszcze piwsko:P
Comment
-
Comment