Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie
Wyświetlenie odpowiedzi
Kto jak dojeżdża i gdzie będzie nocował? - rozmowy forumowiczów
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziNo, no... Gdzie ten Ahumba, co poniżej standardu InterCity w podróżach nie schodził?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziTeż uznano moje wszystkie reklamacje i teraz mam 3 komplety biletów do Wrocławia, 2 komplety do Krakowa i 1 do Katowic (Żywiec).bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A co, ustawiasz się do trójkąta?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ja rezerwowałem w Ibisie. Jeżeli Jarek lat12 nie zechce dzielić tego pokoju ze mną, możesz się dołączyć"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
A w tym Trio, to WC jest jedno na piętro, czy na mniej pokoi?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Z tego co pamiętam to jedno na piętro.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziI po co Wam te PKS-y. Ja jadę wygodnie IR PIAST z Centralnej 8.28 we Wrocku na 14.37. Też można kupić bilety od 1 zł na stronie www.przewozyregionalne.pl ale nie zamierzam tam spędzać całych nocy. Wystarczy mi Regio Karnet.
Do Wrocka jedziesz w sobotę?Kiedy wracasz?mb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziZ tego co pamiętam to jedno na piętro.
Comment
-
Comment