Jest nowa pula Ryanaira za 39 zł.
Kto jak dojeżdża i gdzie będzie nocował? - rozmowy forumowiczów
Collapse
X
-
PolskiBus na trasie Kraków - Wrocław kursuje co godzinę
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziDo Wrocka jedziesz w sobotę?Kiedy wracasz?
Comment
-
-
Dadek, ty jeszcze raz sprawdź rozkład, bo coś mi wychodzi, że jednak tak nie pojedziesz.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Czemu? W rozkładzie wchodzącym od 9.03 PIAST co prawda zmienia nazwę na CHEMIK bo wagony warszawskie przełączają na st. Kędzierzyn Koźle do IR RUDAWY, ale nie zmienia to faktu, że jedzie z Wawy Centr. o 8.22 a we Wrocławiu jest 14.49. Powrotny z Wrocławia 14.36 w Wawie Centr. na 22.04.
Comment
-
-
A to nie dopatrzyłem tego przełączania.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziZorientuję się w sytuacji, dzięki za info o podwyżkach.
Comment
-
-
Takich partnerów się likwiduje. W roku następnym, bo w tym to już pewnie niewiele się da zrobić. Tak samo na imprezie trzeba zgłaszać wszelakie próby cwaniakowania i sprzedaży nieświeżych czy wadliwych produktów. Dwa czy trzy lata temu zgłosiłem Marusi sprzedawcę nieświeżych kiełbas z rusztu. Miał zostać wyeliminowany w roku następnym. Nie wiem czy to miało faktycznie miejsce, ale trzeba zgłaszać tego typu uwagi bez wątpienia.
Comment
-
-
Na dzień dzisiejszy mam komplet biletów za darmo. Zamieszanie w Polskim busie walczy z dobrą organizacją. Dostałem dwa komplety biletów, droższe anulowałem, kasa wróciła na konto, ale najciekawsze jest to, że dostałem zwrot pieniędzy także za te tańsze. Na złożone zapytanie, czy anulowane mi są bilety za 13 zł, otrzymałem odpowiedź, że nie. Tylko, że mi kasę za nie też zwrócili. Napisałem kolejnego emajla, że jest tu jakiś błąd, mam bilety za darmo w wyniku zamieszania z rezerwacjami i reklamacjami. Teraz czekam na odpowiedź. Na razie komplet biletów mam za 0 zł.Last edited by emes; 2014-03-05, 23:00.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziZamieszanie w Polskim busie walczy z dobrą organizacją. Dostałem dwa komplety biletów, droższe anulowałem, kasa wróciła na konto, ale najciekawsze jest to, że dostałem zwrot pieniędzy także za te tańsze. Na złożone zapytanie, czy anulowane mi są bilety za 13 zł, otrzymałem odpowiedź, że nie. Tylko, że mi kasę za nie też zwrócili. Napisałem kolejnego emajla, że jest tu jakiś błąd, mam bilety za darmo w wyniku zamieszania z rezerwacjami i reklamacjami. Teraz czekam na odpowiedź. Na razie komplet biletów mam za 0 zł.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
PolskiBus pokazał klasę. Dostałem takiego emaila :
" Witamy,
Uprzejmie informujemy, że bilet jest aktualny. Zwrot został wykonany przez naszą pomyłkę. W ramach rekompensaty, ten kurs będzie mógł Pan potraktować jako darmowy.
Pozdrawiamy,
Zespół PolskiBus.com"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziI ? Weekend tydzień wcześniej kosztuje dużo taniej, a tu partner FDP ma specjalne wyższe ceny w czasie festiwalu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd Wyświetlenie odpowiedziLepiej porównać ceny z konkurencją w tym konkretnym terminie, a nie sugerować się ceną w tym samym hotelu w inne dni. Wg mnie oferują niezłą cenę.
Comment
-
Comment