2015.05.01-02 - Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie - wykłady

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

2015.05.01-02 - Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie - wykłady

Już dziś można się zapisywać na wykłady specjalistyczne w ramach 12. Wrocławskich Warsztatów Piwowarskich - jak co roku - dwa.
    Jeden poprowadzi Marcin Chmielarz, który już kilkukrotnie udowodnił, że naprawdę potrafi zgłębić temat i odpowiedzieć na każde drążące pytanie, zatem nie trzeba go nawet przedstawiać, bo i tak go wszyscy znają jako twórcę Browaru Mason i bloga Portery.pl.
    Drugi wykład - debiut Łukasza Szweda, ale debiut tylko na Warsztatach, bo posiada doświadczenie jako nauczyciel akademicki. Poprowadzi wykład z zakresu swojej specjalizacji, bo to doktor w dziedzinie technologii żywności i żywienia człowieka ze specjalnością technologia fermentacji. Obecnie szykuje się do roli głównego piwowara w Browarze Złoty Pies.

Program szkoleń i zapisy tutaj:
    http://www.wrowar.pl...-dla-piwowarow/

Oprócz tego Krzysiek Czechanowski (Undeath) z Wrocławskiej Inicjatywy Piwowarskiej przygotował kurs sensoryczny z udziałem kapsułek Flavor Active - bardzo wartościowa pozycja, a miejsc mało! Szczegóły i zapisy tutaj:
    Cena domeny: 300 PLN. Możliwość dzierżawy za 20 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2015-04-03, 08:41.
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

• zbig13
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2004.04
    • 7

Coś jest chyba nie tak z drugim linkiem (wykład sensoryka), można prosić o sprawdzenie?

Comment

• Pendragon
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2006.03
      • 13963

Maile z potwierdzeniem wysyłasz ręcznie, czy robi to automat?
      Zapisałem się, ale brak potwierdzenia. Jeśli ręcznie, to zrozumiałe że jeszcze nie ma. Poczekam.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Marusia
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

Ręcznie, ręcznie. Akurat tutaj nie zrobiłam automatu, tylko skopiowałam bardziej prymitywny formularz z zeszłego roku. Zatem w trakcie Świąt tez pewnie nie będę potwierdzać

www.wrowar.com.pl

Comment

• Marusia
          🍼🍼
          • 2001.02
          • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbig13
          Coś jest chyba nie tak z drugim linkiem (wykład sensoryka), można prosić o sprawdzenie?
          Dzięki, poprawiłam.

www.wrowar.com.pl

Comment

• Marusia
            🍼🍼
            • 2001.02
            • 20221

Można się jeszcze zapisywać na wykłady zaanonsowane w pierwszym poście - zostało kilka miejsc, a ja przy okazji mam prośbę:

Jeśli ktokolwiek nie dostał potwierdzenia zgłoszenia na wykłady Słód i Obcy - proszę o ponowne wysłanie zgłoszenia
            .

www.wrowar.com.pl

Comment

• Marusia
              🍼🍼
              • 2001.02
              • 20221

Wykłady odbędą się w "sali wykładowej" na esplanadzie stadionu - patrz plan: https://www.festiwaldobregopiwa.pl/d...plan-festiwalu

www.wrowar.com.pl

Comment