Przypominam, że tytuł konkursu brzmi "Piwo, jakiego jeszcze nie było"
Konkurs PIWO JAKIEGO JESZCZE NIE BYŁO
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPrzypominam, że tytuł konkursu brzmi "Piwo, jakiego jeszcze nie było"
A takie było? Był zajebiaszczy Pils, co powala?
Nie sztuka dorzucać wszystkiego co nas otacza do piwa, sztuka zrobić to co powyżej napisałemGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPrzypominam, że tytuł konkursu brzmi "Piwo, jakiego jeszcze nie było"
Comment
-
-
Już o nim pisałem jako pierwszy w poście #6Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jimmy_jb Wyświetlenie odpowiedziNie wiem ile było wymrażanych porterów - na pewno piłem z Podgórza, chyba też Spółdzielczy coś takiego robił. Ale wymrażanego pilsa bym spróbował.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJa w 2012, jak z Jarkiem zaczynaliśmy myśleć o browarze, to wyobrażałam sobie, że będę warzyć jasne, ciemne i pszeniczne :-D"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziW 2012 po Ataku Chmielu i Black Hope, raczy sobie koleżanka jaja robić z kolegów, nieładnie tak...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziChyba nie. Pamiętam jak Marusia mi mówiła, że będą warzyć piwa, które im smakująGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment