Silesia Beer Fest V
Collapse
X
-
A co jest złego a takim, a nie innym terminie !?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziAle sobie termin wymyślili...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seba_gliwice Wyświetlenie odpowiedziA co jest złego a takim, a nie innym terminie !?
Zlot jest.mb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedziTermin idealny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedziTermin idealnyPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziZlot jest.
Comment
-
-
Naprawdę myślicie, że organizator który wynajmuje Spodek i ustala termin bierze pod uwagę termin zlotu bbiz? Przecież do końca nie wiadomo było czy zlot się w ogóle odbędzie.
Poza tym często tak jest, że w weekend odbywają się 1-2 festiwale piwne a dodatkowo inne wydarzenia okołopiwne, festiwale zagraniczne, więc ciężko znaleźć dogodny termin.
Chyba też już czas zejść na ziemię i przyjąć do wiadomości, że pozycja bbiz nie jest już tak znacząca jak kiedyś.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziRozpalisz ognisko w spodku? Nie rozpalisz... No widzisz...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziNie będzie mnie ani na Zlocie, ani w Spodku. Jadę zbierać chmiel w lubelskie
Comment
-
-
Czy kto mi może potwierdzić, czy SZANOWNI ORGANIZATORZY tego póki co jedynie ładnie brzmiącego wydarzenia pofatygowali się już gdziekolwiek ogłosić listę wystawców, czyli browarów, których wyroby będzie szansa skosztować!?
Nawet na oficjalnej stronie katowickiego Spodka ciągle wisi informacja: "Szczegóły Wkrótce". To chyba budzi uzasadnione obawy o ich definicję słowa „wkrótce”, określoną w mierzalnej czaso-przestrzeni. Licząc od dzisiaj, to jakkolwiek rozumiane przez nich "wkrótce" ma jeszcze szansę zaistnieć w ciągu następnych zaledwie 11 dni. To trochę mało … jak na moją skalę czasu.
Jedyne o co ORGANIZATORZY zadbali do tej pory, to przygotowanie masy gadżetów i należyte ich zareklamowanie.
Przyznam się, ze z racji bliskiej odległości bardzo cieszyłem się na to wydarzenie, ale im bliżej terminu i mojej oceny przygotowań do niej, to jawi mi się ona jako typowo komercyjne przedsięwzięcie. Być może lepszym pomysłem na tą sobotę będzie odwiedzenie mojego ulubionego gliwickiego sklepu specjalistycznego Karmen na Pl. Piłsudskiego. Oni przynajmniej co tydzień informują na bieżąco jaki asortyment piwa w danym tygodniu uzupełnili na swoich przepastnych półkach …
Comment
-
-
No dobra k...wa ... Ale jak ktoś nie ma dostępu do tego zasranego Facebooka!? Ja osobiście, tak jak moi wszyscy bliscy znajomi, nie mam, nie miałem i nie będę miał konta ... I co? Otwieram twój link i od razu chce jakieś pierdolone hasło - gorzej niż do supertajnych serwerów NASA ... to jest w końcu ogólnodostępna impreza, czy tylko dla fecebook'owców!?
Comment
-
Comment