Vifling można dostać w MADNESSIE na Hubskiej.Cena-2,50zl za 0,4l w plastikowym kubeczku.Smak taki sobie,znane jest z tego że nawet po 6 człowiek nie jest pijany,nie wiem może akurat tam wody do tego dolewają???
Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie, 15-16 V 2004 - plotki
Collapse
X
-
Przypominam, że jest to temat o Warsztatach Piwowarskich, a nie o Viflingu
Comment
-
-
babalumek napisał(a)
Vifling można dostać w MADNESSIE na Hubskiej.Cena-2,50zl za 0,4l w plastikowym kubeczku.Smak taki sobie,znane jest z tego że nawet po 6 człowiek nie jest pijany,nie wiem może akurat tam wody do tego dolewają???To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
babalumek napisał(a)
Vifling -Smak taki sobie,znane jest z tego że nawet po 6 człowiek nie jest pijany,nie wiem może akurat tam wody do tego dolewają???Nawiązując do Viflinga, to ma ono około 4 procent.
Comment
-
-
Nawiązując do tematu, nie wk... mnie chłopaki
Comment
-
-
Wprawdzie minęły dopiero 24 godziny od mojego postu, ale na wszelki wypadek odświeżam temat, bo mógł się zagubić w powodzi poświątecznych zaległości
Comment
-
-
Po parę, to po ile? 4? 8?
Może warto napisać min. 3?
Comment
-
-
[QUOTE]pjenknik napisał(a)
[B]Po parę, to po ile? 4? 8?
Może warto napisać min. 3?[QUOTE]
Nie chciałam dawać żadnych "minimum", ale może w sumie masz rację. Minimum 3 sztuki to chyba rozsądna dawka. Mogą być 3 różne lub z tej samej warki, wszak konkursu nie robimy, zatem większa dowolność obowiązuje.Last edited by Marusia; 2004-04-13, 13:37.
Comment
-
-
No tyle to jeszcze wykopie w swoim archiwum piwnym. Chyba czas się brać za warzenie
Comment
-
-
Zakładam, że jedno ale w dwulitrowej butelce też może być ???? Jeśli tak to przywioze "aż" dwa gatunki"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Post powyższy troche bez sensu, bo nie zauważyłem jak Marusja swój "zedytowała"Last edited by biermann; 2004-04-13, 13:54."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pisałem już chyba gdzieś, że szykuję małe conieco do zaprezentowania.
Przed warsztatami odwiedzę swój magazyn oddalony o 80 km i nawiozę trochę wynalazkówPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Jak narazie zgłosiło się dopiero 6 piwowarów, proszę się nie ociągać, bo prezentów nie będzie
Comment
-
Comment