Po tym wyczynie możesz spokojnie wpisać w swój herb koronę i używać jej bez obawy.
Nie wiem tylko jak się ma Opat Browaru do Króla, ale na tym forum to chyba jest do pogodzenia
Mam pytanie do uczestników Warsztatów we Wrocku.
Czy może Ktoś z szanownych Forumowiczów będzie podróżował PKP w piątek na trasie Szczecin-Wrocław ?Z Poznania planowo powinienem wyjechać o 13:25 osobowym...
Sekcja 3miasto pojawi się ok. godziny 18/19 we Wrocku. Czy znajdą się chętni na wychylenie jedego kufelka z nami w piątkowy wieczór? Proponuję na początek Bartka!
abernacka napisał(a) Sekcja 3miasto pojawi się ok. godziny 18/19 we Wrocku. Czy znajdą się chętni na wychylenie jedego kufelka z nami w piątkowy wieczór? Proponuję na początek Bartka!
jerzy napisał(a) Z chęcią Bartka z Wami wypiję, ale z uwagi na tryb pracy godzina 18 wogóle nie wchodzi w rachubę, a i na 19 może być mi trudno się wyrobić.
Obrzydlistwo,jednym słowem.W takim razie będę w samotności Szwejkował ,do zakończenia pracy przez Jerzego.Ciężar mojego plecaka i lekkie zmęczenie po podróży(ach te wykańczające przesiadki ),nie pozwolą mi z pewnością przemieszczać się z lekkością po W,dlatego zapewne zakotwiczę w REMI-zie.
Spoko spoko, w jakiej samotności, Sanitariuszka Marusia zamelduje się na posterunku piwnym o której tylko chcecie Proponuję na początek jednak Bartka, bo tam wcześnie zamykają - o 18.00 mogę się tamże stawić.
Marusia napisał(a) Spoko spoko, w jakiej samotności, Sanitariuszka Marusia zamelduje się na posterunku piwnym o której tylko chcecie Proponuję na początek jednak Bartka, bo tam wcześnie zamykają - o 18.00 mogę się tamże stawić.
Ja chętnie na Bartka ,ale przyjeżdżam kole 16:30,a z plecakiem pełnym wrażeń nie dam rady łazić tu i tam,a zostawić plecak w przechowalni na 2 godziny to nie ma sensu.Poczekam w spokoju na powrót Jerzego.Pozbędę się słodkiego cieżaru i...Bartłomiej zostanie zaatakowany
Comment