Walizki spakowne, skrzynki z piwkiem przyszykowane, piwna trasa wyznaczona (Bielkówko, Grudziądz, Gniezno, Czarnków itd). Tylko jechać! Już jutro z wami będziemy . Do zobaczenia!!
Andrewbrw napisał(a) OK!!! to o której będziecie jutro w instytucie? Będziemy z Valis13 oraz ze znajomymi...tylko o której?spróbujmy sie zsynchronizować
Sądzę,że zwalimy się pomiędzy 19 a 20.Raczej bliżej 20:00...
abernacka napisał(a) Walizki spakowne, skrzynki z piwkiem przyszykowane, piwna trasa wyznaczona (Bielkówko, Grudziądz, Gniezno, Czarnków itd). Tylko jechać! Już jutro z wami będziemy . Do zobaczenia!!
A gdybym się tak szeroko uśmiechnął...dałoby sie dokoptować jeszcze jedno,malutkie noteckie?
W zamian propnuję coś z niewielkiego Dolnośląskiego browaru
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
naczelnik napisał(a) A gdybym się tak szeroko uśmiechnął...dałoby sie dokoptować jeszcze jedno,malutkie noteckie?
W zamian propnuję coś z niewielkiego Dolnośląskiego browaru
Jeśli znajdziemy, masz Noteckie jak w banku! Mam dla ciebie narazie tylko Rycerza z Gościeszewa.
Zaraz po przedszkolu kupuję bilet na pociąg, z tym , że dopiero na jutro. Proszę trzymać mi miejsce bo dotrę dopiero po rozlokowaniu ok 16.30 - wcześniejszym pociągiem nietety nie dam rady.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment