2004.10.16 - Lublin, II Warsztaty Warzenia Piwa

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• sklep-piwowar
    replied
    W każdej chwili jest do dyspozycji jedna sala w Chacie ,ale jak nie będzie bardzo padał deszcz ,to może na zimno zaradzimy ogniskiem

Leave a comment:

• may
    replied
    Obserwując prognozę pogody na sobotę: pochmurno - deszcz, temp. max:11°C, temp. min:6°C - taka prognoza nie nastawia mnie optymistycznie .

Leave a comment:

• may
    replied
    peter_1000 napisał(a)
    Ja się dostosuję do każdego miejsca spotkania. Tylko że Lublina ni cholery nie znam i dobrze by było spotkać się w jakimś punkcie centralnym.
    Więc punktem centralnym zostaje lokal Swojska Chata
    Po co błądzić po mieście

Leave a comment:

• peter_1000
    replied
    kishar napisał(a)
    Tak sobie pomyslałem że może warto by było aby forumowicze się gdzieś umowili dzieki czemu łatwiej by było się poznać.
    Ja się dostosuję do każdego miejsca spotkania. Tylko że Lublina ni cholery nie znam i dobrze by było spotkać się w jakimś punkcie centralnym.

Leave a comment:

• may
    replied
    Małażonka napisał(a)
    A jednak: dzięki przyjęciu mnie pod skrzydełka przez Dkrasnodebskiego, koszty podróży spadają o połowę i sami na miejscu wypijemy nasze zdrówko!
    Oto prawdziwie męska decyzja
    Z wielkim zadowoleniem przyjmuje Twoją wiadomość.

Leave a comment:

• Małażonka
    replied
    A jednak: dzięki przyjęciu mnie pod skrzydełka przez Dkrasnodebskiego, koszty podróży spadają o połowę i sami na miejscu wypijemy nasze zdrówko!

PS. Robox, mam nadzieję że będziesz - przyjadą ze mną kapselki dla Ciebie.

Leave a comment:

• Małażonka
    replied
    No niestety. Mimo iskrzącej się do końca nadziei - po przejrzeniu kosztów przejazdu dla nas obojga - musimy zrezygnować z wyjazdu. Wszystkim obecnym życzymy miłej zabawy

Leave a comment:

• kishar
    replied
    Tak sobie pomyslałem że może warto by było aby forumowicze się gdzieś umowili dzieki czemu łatwiej by było się poznać.

Leave a comment:

• may
    replied
    kishar napisał(a)
    Mam pytanie do forumowiczów o której będziecie na warsztatach?
    Z Białej wyjazd busem ok.8.00 tak więc w Lublinie będziemy w granicach godz.10.00

Leave a comment:

• kishar
    replied
    Mam pytanie do forumowiczów o której będziecie na warsztatach?

Leave a comment:

• may
    replied
    Peter, zdarza się. Zwłaszcza po dietetycznym napoju chmielowym .

Leave a comment:

• peter_1000
    replied
    may napisał(a)
    ... właśnie Swojska Chata.
    Ze mną już jest całkiem źle. Dwa kolejne posty i dwa razy popełnione blędy w pisowni. A przez ostatnie dwa tygodnie gaf narobiłem więcej niż przez pierwsze pół roku obecności na forum.

Leave a comment:

• may
    replied
    kishar napisał(a)
    ...Swojsak Chata drobne przejęzyczenie...
    ... właśnie Swojska Chata.

Leave a comment:

• kishar
    replied
    Nadbystrzańskiej.
    Na ulicy Nadbystrzyckiej jest Swojsak Chata drobne przejęzyczenie Peter.

Leave a comment:

• may
    replied
    Biała Podl. postara się być na miejscu może ok.godz.9-tej. Impreza jednodniowa, a każdą minutę należy wypełnić... niech powiem piwem

Leave a comment:

Przetwarzanie...
X