2004.10.16 - Lublin, II Warsztaty Warzenia Piwa
Collapse
X
-
W każdej chwili jest do dyspozycji jedna sala w Chacie ,ale jak nie będzie bardzo padał deszcz ,to może na zimno zaradzimy ogniskiem
-
-
Obserwując prognozę pogody na sobotę: pochmurno - deszcz, temp. max:11°C, temp. min:6°C - taka prognoza nie nastawia mnie optymistycznie .
Leave a comment:
-
-
peter_1000 napisał(a)
Ja się dostosuję do każdego miejsca spotkania. Tylko że Lublina ni cholery nie znam i dobrze by było spotkać się w jakimś punkcie centralnym.
Po co błądzić po mieście
Leave a comment:
-
-
kishar napisał(a)
Tak sobie pomyslałem że może warto by było aby forumowicze się gdzieś umowili dzieki czemu łatwiej by było się poznać.
Leave a comment:
-
-
Małażonka napisał(a)
A jednak: dzięki przyjęciu mnie pod skrzydełka przez Dkrasnodebskiego, koszty podróży spadają o połowę i sami na miejscu wypijemy nasze zdrówko!
Z wielkim zadowoleniem przyjmuje Twoją wiadomość.
Leave a comment:
-
-
A jednak: dzięki przyjęciu mnie pod skrzydełka przez Dkrasnodebskiego, koszty podróży spadają o połowę i sami na miejscu wypijemy nasze zdrówko!
PS. Robox, mam nadzieję że będziesz - przyjadą ze mną kapselki dla Ciebie.
Leave a comment:
-
-
No niestety. Mimo iskrzącej się do końca nadziei - po przejrzeniu kosztów przejazdu dla nas obojga - musimy zrezygnować z wyjazdu. Wszystkim obecnym życzymy miłej zabawy
Leave a comment:
-
-
Tak sobie pomyslałem że może warto by było aby forumowicze się gdzieś umowili dzieki czemu łatwiej by było się poznać.
Leave a comment:
-
-
kishar napisał(a)
Mam pytanie do forumowiczów o której będziecie na warsztatach?
Leave a comment:
-
-
may napisał(a)
... właśnie Swojska Chata.
Leave a comment:
-
-
kishar napisał(a)
...Swojsak Chata drobne przejęzyczenie...
Leave a comment:
-
-
Nadbystrzańskiej.
Leave a comment:
-
-
Biała Podl. postara się być na miejscu może ok.godz.9-tej. Impreza jednodniowa, a każdą minutę należy wypełnić... niech powiem piwem
Leave a comment:
-
Leave a comment: