Luty ale raczej pierwsza połowa. Z checią zawitam po raz kolejny
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Ja na razie nie warzę (za to rymy układam jak Mickiewicz Adam ) więc cichutko ichutko wypowiadam się za terminem lutowym.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Maggyk napisał(a) A jeżeli chodzi o lokalizację, to nie musi to być centrum, ale dobrze by było gdyby to nie była Leśnica albo Pracze (lub inna dzielnica daleko, daleko od centrum).
A co masz przeciwko Leśnicy albo Praczom? Ognisko na Praczach na Minizlocie było wspaniałe.
Ogólnie termin lutowy mi pasuje. Jeśli lokalizacja będzie we Wrocławiu, to też nie mam zastrzeżeń.
Maciek Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Pierwsza połowa lutego brzmi rozsądnie. Kwiecień jeszcze bardziej. Maj już mniej, bo to faktycznie już po sezonie warzelniczym. Co do lokalizacji - zdaję się na organizatorów, i tak Wrocław znam tyle co nic. A poza tym wstępnie wpisuję się na listę uczestników
Ostatnia zmiana dokonana przez Borysko; 2004-11-19, 16:00.
Jestem po wstępnych ustaleniach z Browamatorem - im też pasuje luty, zatem tylko trzeba zaklepać termin w namierzonym lokalu i brać się za szukanie sponsorów, szykowanie dyplomów itp. itd. - UWAGA! na PW przyjmuję pomysły na konkursy dla publiczności - za każdy wykorzystany na Warsztatach pomysł wygrana w postaci butelki piwka domowego
Myśl przewodnia: uważam, że idealną propozycję tu wystawił CarlBerg - LAGERY
Albo rozszerzając myśl przewodnią Warsztatów (skoro to będzie luty) - Piwa Marcowe, Lagery i dekokcja
A nawarzone Piwa Marcowe piknie nam dojrzeją na IV Zlot lub kolejny Mini Zlocik
Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą .... Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Obojętnie czy to luty czy kwiecień, to mówimy o dość odległych terminach jak dla mnie. Jednakże bardzo chętnie (jak tylko dam radę) pouczestniczę w planowanych warsztatach.
I ja też nie rozumiem, czemu złe są odległe wrocławkie dzielnice, naprawdę nie rozumiem
CarlBerg napisał(a) Albo rozszerzając myśl przewodnią Warsztatów (skoro to będzie luty) - Piwa Marcowe, Lagery i dekokcja
A nawarzone Piwa Marcowe piknie nam dojrzeją na IV Zlot lub kolejny Mini Zlocik
No, to już dość szeroki program, a tym razem chyba raczej się nie zdecydujemy na dwudniówkę.... choć wszystko jeszcze do ustalenia.
Comment