W piątek przed Warsztatami przewidujemy kontrolną wizytkę w Instytucie na Bartku. Bardzo proszę o info, kto zamierza przybyć, bo muszę zarezerwować odpowiednią ilość stołów, albo całą knajpę
Wiem że pewnie juz jestescie w wieku poStudenckim ale w piatek 13(!).05 jest drugi dzień Juwenalii(jów?)uniwersyteckich więc jak by wam sie znudził Instytut lub Dziekanat to dla rozrywki możecie wpaśc na Myslovitz i Cool Kids of death na Pola Marsowe.
W piątek przed Warsztatami przewidujemy kontrolną wizytkę w Instytucie na Bartku. Bardzo proszę o info, kto zamierza przybyć, bo muszę zarezerwować odpowiednią ilość stołów, albo całą knajpę
Pewnie się na takową kontrolę udamy.....
Maciek Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
I jeszcze wielka prośba "zbieracza" etykiet z domowych. Bardzo bym się uradował, gdybym mógł być obdarowany kolejnymi. Mój "przedstawiciel - pełnomocny" Ahumba by mi je dostarczył. Życzę jednocześnie udanego i owocnego spotkania.
Mam już potwierdzony urlop więc piszę na Instytut
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Wpisuję tu potencjalnych popijaczy piwa w piątek przed Warsztatami. Jeśli kogoś nie wpiszę, albo kogoś wpiszę, a tej osoby nie będzie - proszę o korektę
Mnie na tej liście paru osób brakuje.
Jeśli mogę zrozumieć brak Pjenknika to już brak Carlberga, Tabletki czy Pana Naczelnika jest trudno wytłumaczalny
Comment