Sam jestem w szoku PPNS na forum Część piwka spakowana;reszta po drodze do zakupienia Będzie dużoooooo piwa Ach nareszcie Was ujrzę i wypijemy piwko
II Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 2005 - plotki
Collapse
X
-
W granicach 20 miejsc to chyba 2/3 instytutowych stołów. Będzie jutro niezłe bartkowanie
Comment
-
-
Czy jest możliwe uzyskanie troszki bartka w butelku na wynos?
To jest pytanie sopisty a jednocześnie zadanie dla mnie do wykonaniaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Myślę, że jest to możliwe. Konieczne jest tylko przyniesienie butelki z zakrętką lub kapslem i kapslownicą
Comment
-
-
Niedowiarki , czcze umysły ,
plotą nam rozprawy ,
że na lewym brzegu Odry
nie ma już PPNSa.
Ja żyję , piwkuję , miewam się dobrze,
a nie udzielam się komputerowo
z powodów obiektywnych.
( przeprowadzka , remont nowego mieszkania i
wynikający stąd niedostęp do sieci ).
Jak zapowiadałem , w najblizszy weekend
objawię się osobiście w najpiękniejszym
polskim mieście.
Zdrowie wszystkichpiwoppns@wp.pl
Comment
-
-
No to komu w drogę, temu czas wsiadać do samochodu
Czarnków jeszcze trzeba odwiedzić po drodzeŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplNo to komu w drogę, temu czas wsiadać do samochodu
Czarnków jeszcze trzeba odwiedzić po drodze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerA nie macie dostępu do sieci w samochodzie? Fajnie byłoby poczytać relację na bieżąco z podróży i zakupu Czarnkowa.MM961
4:-)
Comment
-
-
Kangurowóz.pl przed chwilą do mnie dzwonił.
Dojeżdżają do Czarnkowa. Tak wykrzykiwali do telefonu, chyba z tej radościPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikKangurowóz.pl przed chwilą do mnie dzwonił.
Dojeżdżają do Czarnkowa. Tak wykrzykiwali do telefonu, chyba z tej radościMM961
4:-)
Comment
-
-
ponieważ lądujemy we Wrocławiu ok. 19.20 - to może uda nam się spiknąć z sekcją Warszawską i z szefem połączonych Sztabów dotrzemy na miejsce piwkowania.
Aha, uprzejmie donoszę, że i tym razem można promocyjnie wspomóc Piwowara za moim pośrednictwem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTponieważ lądujemy we Wrocławiu ok. 19.20 - to może uda nam się spiknąć z sekcją Warszawską i z szefem połączonych Sztabów dotrzemy na miejsce piwkowania.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
Comment