Do degustacji na imprezę zabieram odkopane w piwnicy wyroby o następujących oznaczeniach(warki):
14, 15, Ld, 21, 24B, 25, 26, 27, 28, 29, 31, 35.
Niestety tym razem dla wielbicieli kwasiaków nie będę miał nic specjalnego
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
to jednak dobry pomysł- weź. Ja też wezmę, coby pokazać, że nie zawsze się udaje i że warto się przykładać, mimo, że sporadycznie mogą powstać piwa niewypijalne.
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
Czasem ogarnia mnie wszechogarniająca fala ZAZDROŚCI - i teraz jest właśnie ten moment. A ja co bym nie robił i co nie wymyślił nie mogę być z Wami
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Plan na najbliższe godziny: wykopać Slavoya na uczelnię, umyć głowę, zrobić gościom jajecznicę, wydrukować listę uczestników, pojechać z Kangurem po piwo do rodziców i po ekstrakty do Tabletki i CarlBerga.... mam nadzieję, że zdążę na te Warsztaty
a jak tam wczoraj w dziekanacie długo siedzieliście? bo my z Morbitalem byliśmy jeszcze na litrowym Lwówku u Wuja, apotem w Diaboliqu na imprezie gdzie grali Live covery AC/DC - czad niesamowity
Ja zdąrzyłem sie wczoraj zresetować Wróciwszy do domy padłem na łóżko i obudziłem sie dopiero o 4 rano z suchotą w gardle.Głowa mnie nie bolała,lecz szybko sie w pracy spociłem.Wielkie DZIĘKI wszystkim za towarzystwo,otrzymane piwka (te obiecane też ),popijane warszatowe piwka,organizacje i wszystko inne
Comment