Ciekawe, czy Mu smażony ser chociaż będzie SERwowała? A może coś innego
Naczelnik teraz będzie miał ekstra smażony ser spod lady ...
Krechę organizatorom stawiam za to, że to nie wygrałem głównej nagrody.
A tak na serio, to podziękowania oczywiście należą się wszystkim, dzięki którym impreza doszła do skutku.
I tylko szkoda, że taki mile rozpoczęty dzień zakończył się takim zgrzytem, jak brak sera ...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer
I tylko szkoda, że taki mile rozpoczęty dzień zakończył się takim zgrzytem, jak brak sera ...
Niestety, nigdy nie może być tak, że wszystko zagra, sam wiesz, że ser był zarezerwowany
Na szczęście dzięki szybkiej akcji Ewwy i Mjp z powodzeniem wymieniliśmy ser na pizzę, a Dziekanat niech się martwi, że stracił Następnym razem jak będę dokonywać rezerwacji to się upewnię, że osoba, z którą rozmawiam, jest na bieżąco w sparwach awarii maszynerii
Niestety, nigdy nie może być tak, że wszystko zagra, sam wiesz, że ser był zarezerwowany
Na szczęście dzięki szybkiej akcji Ewwy i Mjp z powodzeniem wymieniliśmy ser na pizzę, a Dziekanat niech się martwi, że stracił Następnym razem jak będę dokonywać rezerwacji to się upewnię, że osoba, z którą rozmawiam, jest na bieżąco w sparwach awarii maszynerii
Mam wrażenie, że awaria sprzętu miała miejsce wczesnej, tzn. już w piątek wieczorem. Będąc kontrolnie z Naczelnikiem i Andrewbrw po spotkaniu w Instytucie w Dziekanacie, sera w tym ostatnim już nie podawali koło północy tłumacząc, że się skończył. Były tylko zapiekanki (całkiem dobre ) i tosty, czyli identyczny zestaw jak w sobotę o 18.00. Bardzo możliwe, że kiedy dzwoniłaś do Dziekanatu w sobotę by potwierdzić rezerwację wiedzieli, że sera nie będzie. Obym się jednak mylił a to wszystko było dziełem przypadku (albo spiskiem koncernów).
Niestety, nie jest wykluczone, iż zdając sobie sprawę, jakimi jesteśmy dobrymi klientami zataili przede mną ten fakt. A już napewno gościu mógł oddzwonić i mi to powiedzieć - konsekwencje, zapewniam Cię, zostaną wyciągnięte Może uda się te konsekwencje przekuć na jakieś specjalne warunki dla sekcji wrocław.browar.biz
Trudno - w końcu od sera nie jesteśmy uzależnieni ...
Chodzi tu bardziej o nastawienie psychiczne - przynajmniej w moim przypadku; cały dzień popijałem piwko, wyobrażając sobie jak to będzie cudownie zamówić sobie na zakończenie piwkowego dnia podwójną porcję sera i frytek ... A tu masz ...
Chodzi tu bardziej o nastawienie psychiczne - przynajmniej w moim przypadku; cały dzień popijałem piwko, wyobrażając sobie jak to będzie cudownie zamówić sobie na zakończenie piwkowego dnia podwójną porcję sera i frytek ... A tu masz ...
Trudno - w końcu od sera nie jesteśmy uzależnieni ...
Teraz Naczelnik powinien być na bieżąco i jeśli nie będzie sera(syra),protesty do Niego trzeba kierować,że jakiś taki niezorientowany jest
Ponieważ przymierzam się do stworzenia relacji z Warsztatów udokumentowanej zdjęciami poproszę uprzejmie wszystkich, którzy robili fotki o udostępnienie mi ich bądź to poprzez wysłanie ich mailem na marusia@browar.biz, lub na jakiejś stronie do ściągnięcia.
Dziękuję Marusi za organizację, a wszystkim piwowarom za możliwość degustacji pysznych piw. Ogólnie Wszystkim dziękuję za bardzo miłą atmosferę. Marusiu - nie zapomnij w relacji o fotce biletu tramwajowego Carlberga
Właśnie właśnie ... Przyłączając się do cieplutkich podziekowań za wspaniałą imprezę chciałbym nadmienić, że dla mnie to był to "czarny dzień". Pomimo skutecznego migania się od tak dawna niestety tym razem nie dałem rady - musiałem pierwszy raz w życiu skorzystać z wrocławskiej komunikacji miejskiej
Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą .... Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment