Luty ale raczej pierwsza połowa. Z checią zawitam po raz kolejny
II Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 2005 - plotki
Collapse
X
-
Ja na razie nie warzę (za to rymy układam jak Mickiewicz Adam ) więc cichutko ichutko wypowiadam się za terminem lutowym.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
No to fajnie, w takim razie też obstawiam pierwszą połowe lutego i już zaczynam kombinować w tym temacie. No, moze nie już - od poniedziałku
Comment
-
-
Maggyk napisał(a)
A jeżeli chodzi o lokalizację, to nie musi to być centrum, ale dobrze by było gdyby to nie była Leśnica albo Pracze (lub inna dzielnica daleko, daleko od centrum).
Ogólnie termin lutowy mi pasuje. Jeśli lokalizacja będzie we Wrocławiu, to też nie mam zastrzeżeń.Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwsza połowa lutego brzmi rozsądnie. Kwiecień jeszcze bardziej. Maj już mniej, bo to faktycznie już po sezonie warzelniczym. Co do lokalizacji - zdaję się na organizatorów, i tak Wrocław znam tyle co nic. A poza tym wstępnie wpisuję się na listę uczestnikówLast edited by Borysko; 2004-11-19, 16:00.
Comment
-
-
Luty
Jestem po wstępnych ustaleniach z Browamatorem - im też pasuje luty, zatem tylko trzeba zaklepać termin w namierzonym lokalu i brać się za szukanie sponsorów, szykowanie dyplomów itp. itd. - UWAGA! na PW przyjmuję pomysły na konkursy dla publiczności - za każdy wykorzystany na Warsztatach pomysł wygrana w postaci butelki piwka domowego
Myśl przewodnia: uważam, że idealną propozycję tu wystawił CarlBerg - LAGERY
Comment
-
-
Albo rozszerzając myśl przewodnią Warsztatów (skoro to będzie luty) - Piwa Marcowe, Lagery i dekokcja
A nawarzone Piwa Marcowe piknie nam dojrzeją na IV Zlot lub kolejny Mini ZlocikPiwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Obojętnie czy to luty czy kwiecień, to mówimy o dość odległych terminach jak dla mnie. Jednakże bardzo chętnie (jak tylko dam radę) pouczestniczę w planowanych warsztatach.
I ja też nie rozumiem, czemu złe są odległe wrocławkie dzielnice, naprawdę nie rozumiem
Comment
-
-
CarlBerg napisał(a)
Albo rozszerzając myśl przewodnią Warsztatów (skoro to będzie luty) - Piwa Marcowe, Lagery i dekokcja
A nawarzone Piwa Marcowe piknie nam dojrzeją na IV Zlot lub kolejny Mini Zlocik
Comment
-
-
Odp: II Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 2005
Marusia napisał(a)
3. Ile osób byłoby zainteresowanych tą imprezą - wpisujcie się.
No jak nie będę , jak będę
Spróbuję tym tematem zainteresować także, w ciągu najbliższych dni, osoby, które mogłyby coś wnieść do ewentualnego wykładu czy samych warsztatów.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Odp: Odp: Luty
[QUOTE]may napisał(a)
Marusia napisał(a)
Jestem po wstępnych ustaleniach z Browamatorem - im też pasuje luty
Oj, luty! - nie przypuszczałem tak szybkiego obrotu sprawy. Ciekawe jak z giełdą w Szczecinie?Last edited by Pogoniarz; 2004-11-21, 10:07.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment