Gdybym miał się pojawić to pewnie bardziej by mi pasował kwiecień
II Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 2005 - plotki
Collapse
X
-
Po wczorajszej naradzie doszliśmy z Artem do wniosku, iż kwiecień bardziej, by nam pasował.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
OK, to może po prostu zrobię dwa Minizloty
Comment
-
-
Misiekk napisał(a)
JA, jeśli miałbym się pojawić to jestem za terminem kwietniowym. Uzasadnienia tego wyboru w tej chwili brak . Wiem, że bardziej mi pasuje i jużżż ...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
no bo pozwala szybciej zaspokoić potrzebę spotkania w dużym gronie
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
No, żeby zaspokoić taką potrzebę, to wcześniej będzie giełda w Świdnicy, której bez Miśkka to jakos nie widzę
p.s. jeśli w tym roku browar.biz pokryje koszty mandatów drogowych w drodze tam i nazat to będę na 100%Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
-
Misiekk> umówiliśmy się na randkę w Świdnicy, więc mnie nie denerwuj! a do Wrocławia, nie ma bata - też musisz pośladki ruszyć, przecież tam ma siedzibę jedna z najważniejszych SekcjiCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
cyborg_marcel napisał(a)
jedna z najważniejszych Sekcji
Comment
-
Comment