Ta, miejsce wytypowałam, ale jakoś nie widzi mi się pobieranie przedpłat na Warsztaty, zeby zapłacić za lokal , dlatego jeśli ktoś ma namiar za lokal. który zadowoli się reklamą poprzez zrobienie w nim Warsztatów to proszę o namiary!!!!!
Ale dopóki nie ma tematu plotkarskiego: w niedzielę a co z nami z centralnej i wschodniej Polski, mamy na dwie godziny tylko wpaść bo zaraz trzeba na pociąg lecieć, który jedzie tyle co do Berlina
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Nie wiem, czy powinnaś nas brać pod uwagę, ale sobotni termin warsztatów wyraźnie zwiększa nasze szanse na przybycie. Niedzielę oddalibyśmy walkowerem, o sobotę zaś będziemy walczyć
PS. No, tak nie doczytałam - kopiuję się już do plotek, a Arta (jak zwykle, z resztą) proszę o posprzątanie
W odpowiedzi na apel Marusi:
Nie wiem, czy powinnaś nas brać pod uwagę, ale sobotni termin warsztatów wyraźnie zwiększa nasze szanse na przybycie. Niedzielę oddalibyśmy walkowerem, o sobotę zaś będziemy walczyć
Tam mało plotek? To pewnie dlatego, że nie ma oddzielnego linku dla tego roku
Odnosząc się dopostu Marusi co do ewentualnej zmiany terminu na sobotni. Ja jestem oczywiście za, bo to umożliwia przyjazd do Wrocławia na wykend bez brania wolnych dni. Termin niedzielny wyklucza takie rozwiązanie. MOje zdanie jednak jest mało ważne bo nie jestem w tej chwili piwowarem domowym i przyjechałbym tylko na "darmowe degustacje"
Wydaje mi się, że sobota zamiast niedzieli będzie terminem lepszym pod warunkiem, że będzie to w godzinach wczesnych (ok. 12 jak sama Marusia pisze) . Jak już do knajpy zwalą się inni ludzie to powinniśmy być już po pierwszej części warsztatów i przechodzić do części drugiej, czyli konsumpcji browaru fabrycznego typu Vifling
Comment