Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kudłaty
II Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 2005 - plotki
Collapse
X
-
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że ktoś z drugiego końca Polski przyjedzie na niedzielne warsztaty. Tłumaczenie, że zostaje piątek i sobota na zabawę, ma niewiele do rzeczy: przyjechać na piwo można niezależnie od warsztatów, a więc niekoniecznie w terminie ustalonym przez organizatorów. Trudno, tym razem będą to prawdziwie (i, prawdopodobnie, tylko) Wrocławskie Warsztaty....
Comment
-
-
Jako miejscowy może nie będę specjalnie gardłował za którymś z terminów, bo mi wszystko jedno, ale faktycznie może dałoby radę zrobić warsztaty od soboty rano? Jesli klub jest normalnie czynny od 18-tej, to od rana do tej godziny można sporo omówić i sporo piw domowych podegustować.Last edited by breslauer; 2005-02-04, 13:47.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KudłatyPo wstepnych ustaleniach wychozi na to ze bedzie to niedziela 8 maja od godziny 12
Kudłaty, nie wcinaj mi się - przecież ustalenia jak sam wiesz są WSTĘPNE, więc można sróbować je zmienić. Umówmy się, że bardzo się cieszę, że dzięki Tobie i tylko Tobie mamy lokal, ale pozwól mi się już zająć organizacją
Po to poruszyłam ten temat, żeby powtórnie przedyskutować termin, więc proszę o dalsze głosy.
P.S. Zythum, Twój tekst o Twoim wkładzie w Warsztaty rozczulił mnie do łez
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
P.S. Zythum, Twój tekst o Twoim wkładzie w Warsztaty rozczulił mnie do łezTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumKtoś musi robić za piecyka gazowego skor on sam zamilkł No w sumie mam wspólne piwo z Dkrasnodębskim więc jednak coś bym przywiózł
Które zrobił Darekbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
No wiesz, zdradzać tajemnice czyjejś alkowyTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KudłatyWedług mnie sobota jest najlepszym terminem bo mozna się wtedy skuć pożądnie heheh.
No, kolega może przesłanki tu nam zapodał za bardzo wprost
W dodatku FCJP - "porządnie".
To jak dziś będziesz w Madnessie, to zagaj, jak z tą sobotą, 7 maja
Comment
-
-
Comment