Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
II Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 2005 - plotki
Collapse
X
-
Wiem że pewnie juz jestescie w wieku poStudenckim ale w piatek 13(!).05 jest drugi dzień Juwenalii(jów?)uniwersyteckich więc jak by wam sie znudził Instytut lub Dziekanat to dla rozrywki możecie wpaśc na Myslovitz i Cool Kids of death na Pola Marsowe.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaW piątek przed Warsztatami przewidujemy kontrolną wizytkę w Instytucie na Bartku. Bardzo proszę o info, kto zamierza przybyć, bo muszę zarezerwować odpowiednią ilość stołów, albo całą knajpęMaciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaW piątek przed Warsztatami przewidujemy kontrolną wizytkę w Instytucie na Bartku. Bardzo proszę o info, kto zamierza przybyć, bo muszę zarezerwować odpowiednią ilość stołów, albo całą knajpęŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
nooo ja i Maggyk też się na to piszemy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mnie dowiezie do Wrocka albo żabowóz albo pociąg ok 19-tej.
W jednym i drugim przypadku myślę załapać się na BartkaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
pamiętaj że trzeba przyjść z własnymi wiadrami- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Lista obecności w piątek na Bartku - czas goni
Wpisuję tu potencjalnych popijaczy piwa w piątek przed Warsztatami. Jeśli kogoś nie wpiszę, albo kogoś wpiszę, a tej osoby nie będzie - proszę o korektę
1. Marusia
2. Slavoy
3. Jerzy
4. Breslauer
5. Wiktoria
6. Pepek
7. Ewwa
8. Mjp
9. Maggyk
10. Art
11. Kangur
12. Pogoniarz
13. Ahumba
14. E-prezes
15.....
16.....
?
Comment
-
-
Mnie na tej liście paru osób brakuje.
Jeśli mogę zrozumieć brak Pjenknika to już brak Carlberga, Tabletki czy Pana Naczelnika jest trudno wytłumaczalnyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment