17. (czy już 18?) JAckson - choćby na literek.
II Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 2005 - plotki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andrewbrwno już nic nie chciałem mówić , ale coraz częściej pojawia się moja nowa ksywka "andrewbrew" zamiast "AndrewBRW"
Comment
-
-
mam taką niezręczne pytanie - czy ktoś jest w stanie przyjąć na jedną nockę (sobota/niedziela) dwie osoby (ja i maja siostra) ew. w optymistycznym przypadku razem ze mła 4? wolałbym wiedzieć, że nie mamy gdzie się załapać i już szukać miejsca hotelowego.
Comment
-
-
Acha, rozumiem, że u mnie nie nocujesz? OK, skreślam Cię zatem z listy przytułkowej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesmam taką niezręczne pytanie - czy ktoś jest w stanie przyjąć na jedną nockę (sobota/niedziela) dwie osoby (ja i maja siostra) ew. w optymistycznym przypadku razem ze mła 4? wolałbym wiedzieć, że nie mamy gdzie się załapać i już szukać miejsca hotelowego.Last edited by JAckson; 2005-05-11, 14:27.MM961
4:-)
Comment
-
-
W mojej noclegowni tradycyjnie na nocleg mogą liczyć wyłącznie niepalący. Jest jedna wersalka (jeszcze nie zarezerwowana) oraz podłoga, bez żadnych dodatków typu materac - chętni muszą sami sobie zapewnić karimaty itp.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaW piątek od 18.30 do 22.00 urzędujemy w Barze Instytut na Placu Uniwersyteckim.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaŁoj matko! Przyjadę na Główny o 19-tej. To czym oprócz taksówką tam można dojechać????
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ppnsInstytutowiczem , jak i madnessowiczem będzie także....
.
.
.
.
moja skromna osoba.
Przepraszam, że nie w temacie warsztatów, tylko tak ogólnie się ucieszyłem...Dziku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ppnsInstytutowiczem , jak i madnessowiczem będzie także....
.
.
.
.
moja skromna osoba.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ppns! Ty żyjesz??Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
OK, mimo 18 zgłoszeń (Ahumbax2) rezerwuję 17 miejsc na jutro - jeśli ktoś jeszcze chce się dopisac, to szybciorem, bo potem tylko miejsca stojące
PPNS, bardzo się cieszę, że mogę Cię dopisać do listyLast edited by Marusia; 2005-05-12, 16:44.
Comment
-
Comment