Dołączam sie do podziękowań dla Marusi za zorganizowanie nam przepysznej zabawy. A całej reszcie dziękuję za debaty przy piwie. Mam jeszcze prywatny apel: Matyldo napisz (a do kogo to ty już wiesz).
II Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 2005 - plotki
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
No to jeszcze ja... Co prawda na same warsztaty przybyłem sporo spóźniony, że wzgledu na walkę z kataklizmem ekologicznym na Praczach to na degustacje się załapałem. Dzięki Marusiu za zorganizowanie tego zacnego spotkania, piwowarom za ich specjały i wszystkim za jak zwykle przednie towarzystwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PepekNo to jeszcze ja... Co prawda na same warsztaty przybyłem sporo spóźniony, że wzgledu na walkę z kataklizmem ekologicznym na Praczach
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJaką ocenę przyznasz za walory zapachowe
Comment
-
-
Na stronie www.browamator.pl jest już relacja ze zdjęciami. Ja szykuję artykulik ze zdjęciami, ale pod koniec tygodnia, do zamieszczenia na www.browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika shinXkilka wybranych fotek z warsztatów można zobaczyć u mnie -
http://shinek.nd.e-wro.pl/warsztaty%20piwowarskie/ ten piekny w szarej bluzie to jachickkiller :)
Comment
-
-
Pogoniarz - no jak nie jak takTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
W dziekanacie wszystko się wydało !
Juz wiadomo , w jaki spośób Ahumba i KangurPl pomnażają swe
kolekcje podstawek piwnych .
Z jednego wzoru można sprefabrykować w sumie 4 wzory ,
co KangurPl zręcznie przedstawiał gawiedzi.
Pogoniarz zachowywał przez cały czas piwkowania kamienny spokój ,
nie wytrącił go nawet z równowagi super news sportowy ,
że w meczu Legia : Norwegia zwyciężyła Pogoń 2:3piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
-
Poszukuję towarzystwa do pokoju. Tylko poważne oferty (na PW) Bo w końcu nie wiem jak jest rozwiązany nocleg forumowiczów - napiszcie tylko czy samodzielnie każdy szuka czy jest planowany razem. Nie chciałbym się obudzić z ręką w ...braku noclegów w mieście (a przynajmniej rozsądnych noclegów). Jeżeli nie chcecie abym przebywał blisko Was to też napiszcieTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumPoszukuję towarzystwa do pokoju. Tylko poważne oferty (na PW) Bo w końcu nie wiem jak jest rozwiązany nocleg forumowiczów - napiszcie tylko czy samodzielnie każdy szuka czy jest planowany razem. Nie chciałbym się obudzić z ręką w ...braku noclegów w mieście (a przynajmniej rozsądnych noclegów). Jeżeli nie chcecie abym przebywał blisko Was to też napiszcie
Z kim Ty chcesz spać w noce, które już były?
Chyba, że rezerwujesz już sobie noclegi na przyszłorocznych warsztatachLast edited by Ahumba; 2005-05-18, 20:13.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pomyliłem tematy. Ale widzisz ja to zawsze Was potrafię zaskoczyć
ART - prośba - przerzuć ten post do tematu o plotach Giełdy Żywieckiej.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
Comment