Tylko doświadczenie uczy, że (o)gólna degustacja, często przeradza się w jakiś konkurs dla ograniczonego jury. Co prawda my już mamy praktykę w spektakularnym wycofywaniu swoich piw z samozwańczych konkursów , więc tak czy siak będzie dobrze
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Tylko doświadczenie uczy, że (o)gólna degustacja, często przeradza się w jakiś konkurs dla ograniczonego jury. Co prawda my już mamy praktykę w spektakularnym wycofywaniu swoich piw z samozwańczych konkursów , więc tak czy siak będzie dobrze
W tym przypadku odeszliśmy od organizowania konkursów piw domowych. Ale dobrze będzie jeżeli każdy uczestnik przywiezie ze sobą swoje warki - jestem ciekaw smaków.
W tym przypadku odeszliśmy od organizowania konkursów piw domowych. Ale dobrze będzie jeżeli każdy uczestnik przywiezie ze sobą swoje warki - jestem ciekaw smaków.
Z wielką radością zapowiadamy jesienną edycję Targów Piwowary! Przygotujcie się na fantastyczną biesiadę piwną, pełną wyjątkowych smaków, wspaniałej atmosfery, zabawy oraz wyjątkowych kraftowych piw.
Bractwo Piwne zaprasza na IV Giełdę Kolekcjonerską Piwowary. Odbędzie się ona w sobotę 7 marca w godz.13-18 podczas Targów Piw Regionalnych "Piwowary 2020". Wstęp na giełdę w cenie biletu na targi.
Więcej informacji wkrótce.
Serdecznie zapraszamy do Łodzi na III Giełdę Kolekcjonerską "Piwowary". Odbędzie się ona 9 marca podczas trwania Targów Piw Regionalnych "Piwowary" w Nowej Hali Expo przy al. Politechniki 4.
Godziny otwarcia 13-18.
Rezerwacja stolików pod adresem rezerwacje.piwowar...
Comment