Posiadam 2 zniżki kolejowe do przekazania. Odbiór najlepiej w pociągu Bielsko-Biała > Wrocław , bezpośredni, jedziemy w sobotę jakoś 6:20. Kontakt PW lub na komórę.
Biorąc pod uwagę, że szczególnie interesująca nas część odbywa się dnia następnego, a połączona jest ona ze smakowaniem piwa, osobiście nie mam ochoty uczestniczyć w niej z kapciem w gębie. Z tego względu przekonałam Maćka, że nasz pobyt w Wagonie ograniczy się góra do jednego piwa. Chęć uczestnictwa i skorzystania z uwag Sensora, wyraźnie zmniejsza naszą chęć uczestniczenia w wyżej wymienionej (a przewidywanej przez niektórych) dłuższej posiadówce....
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Biorąc pod uwagę, że szczególnie interesująca nas część odbywa się dnia następnego, a połączona jest ona ze smakowaniem piwa, osobiście nie mam ochoty uczestniczyć w niej z kapciem w gębie. Z tego względu przekonałam Maćka, że nasz pobyt w Wagonie ograniczy się góra do jednego piwa. Chęć uczestnictwa i skorzystania z uwag Sensora, wyraźnie zmniejsza naszą chęć uczestniczenia w wyżej wymienionej (a przewidywanej przez niektórych) dłuższej posiadówce....
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
Brawo ta Pani!
Sobota dniem bez piwa
Tego się nie da!
Zamierzam jednak mierzyć siły na zamiary! Najpierw przewidziana degustacja, potem przewidziana nasiadówka. A potem pewniak kapcia, zamszowych ząbków, pękającego łba i tym podobnych objawów dnia następnego. Mając ściśle ograniczone fundusze na tą wyprawę, myślę, że bez większych problemów zrezygnujemy z dłuższej posiadówki w Wagonie...
Cześc, jak co roku od 15 lat - spotkanie piwowarów domowych, od 9 lat w ramach Festiwalu Dobrego Piwa Znowu na esplanadzie Stadionu Wrocław, tym razem cała strefa wydzielona dla piwowarów, dużo duuużych namiotów, bardzo dużo ławostołów - zapraszamy :-)
Warto odnotować kolejne wydawnictwo o tematyce piwowarskiej: Wrocławskie browary i słodownie, Tomasz Sielicki, Mariusz Kotkowski, Antoni Arsłanow. Z opisu: "Przez wieki Wrocław słynął z piwowarstwa, a tutejsze napitki można było spotkać w wielu zakątkach Europy. Pod koniec XIX stulecia...
Czekają degustacje i głosowanie na najlepsze piwo.
Nagroda, to nie lada gratka, bo wygrany będzie mógł uwarzyć zwycięskie piwo w naszym browarze!!!
Dodatkowo czeka was koncert muzyki na żywo i pyszne jedzonko które umilą wam zabawę
Comment