Spakowana jestem...(ptaszki na liście "Co zabrać" zrobione), piwo zapakowane...pozostaje mi nie zaspać na pociąg
III Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 13 maja 2006 - plotki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy
bo żeby nie było mi tak różowo, w niedzielę muszę się stawić o jedenastej pod Krakowem na kumunii Pociąg mam o szóstej...
Odjaaaaazd, za ca. dwadziesciaczterygodziny
To pisalem ja, niesmiertelny vel naczelnyOstatnia zmiana dokonana przez Andrewbrw; 2006-05-13, 05:10.
Comment
-
-
A ja już po pierwszym wrocławskim piwkowaniu pod torami doszedłem u Jerzego do siebie i jestem gotów na atrakcje dnia dzisiejszegoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pozwolę sobie zamieścić w tym teacie następujące info:
Uprzejmie informuję, że w wyniku pomroczności jasnej zajumałem komuś egzemplarz książki "Jak warzyć piwo" Ziemowita Fałata. Rzeczona ksiązka leżała na ławce, przy stole do prezentowania piw domowych - po degustacji skitrałem ją do swojej torby z giftami i teraz chciałbym oddać. Jeżeli znajdzie sie własciciel to proszę na priv, w celu ustalenia adresu, pod który mam ją przesłać. Jeżeli nie to za kilka dni/tydzień pozwolę sobie wrócić do tematu, aby podarować książeczkę jakiemuś początkującemu piwowarowi, bowiem mi nie będzie przydatna.
Przepraszam osobę, która została z książki ogołocona i postaram się jakoś zrekompensować straty.
Comment
-
-
No melduję się z Katowic!
I od razu uwagi:
-chlebuś za smalcen za dobry!
-piwa za dużo!
-towarzystwo zbyt dobre!
-nie ustawiono postumentu i klęcznika przed owym
dlaczego?
-chlebusia brakło! (piwa nie)
-narąbałem się jak latawiec! (ale jakoś główka nie boliat!)
-o mały włos bym się spóźnił na pociąg! (musiałem kupić bilet u konduktora! 6PLN w plecy)
- się domyślajcie o co chodzi!
Dobra! Byłob SUPERRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!
Za rok postaram się powiększyć ilość piwa własnymi.
Dzięki i CHWAŁA ORGOM!!!!
MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Podziękowania za miłe towarzystwo, smaczne piwa, przekąski, pogaduchy
Jedyną totalną klapą było to, że zagotowałam piwa w bagażniku. Jeśli ktoś dostał moje piwo, to polecam nie próbować i tym bardziej nie oceniać
Mam nauczkę ale i tak humor mi dopisuje bo się świetnie bawiłam. Do następnych warsztatów
Comment
-
-
Ja również wszystkim dziękuję- było extra. Co prawda nie wiem, czy zdecyduję się już taraz na warzenie z zacieraniem, bo ja bym umarł z przerażenia, a co poniektórzy na forum ze śmiechu
Poznałem świetnych ludzi, świetnie się bawiłem, umiem pić piwo z zatkanym nosem i takie tam inne. Dzięki wszystkim serdeczne, szczególnie organizatorom i dostarczycielom piwa i... do zobaczenia następnym razem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AntałekJa również wszystkim dziękuję- było extra. Co prawda nie wiem, czy zdecyduję się już taraz na warzenie z zacieraniem, bo ja bym umarł z przerażenia, a co poniektórzy na forum ze śmiechu
Poznałem świetnych ludzi, świetnie się bawiłem, umiem pić piwo z zatkanym nosem i takie tam inne. Dzięki wszystkim serdeczne, szczególnie organizatorom i dostarczycielom piwa i... do zobaczenia następnym razem.chickkiller :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monnehiehiehie to za te wszystkie colechickkiller :)
Comment
-
Comment