Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antałek
III Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 13 maja 2006 - plotki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AntałekJejku, jakie to będzie fajne!!!! Też chciałbym tam być. Zapisałem się na to smakowanie piwa na niedzielę, ale to w sobotę to byłoby dopiero extra. Jak się zapisać, pomóżcie, proszę. (chyba za dużo "to")
Comment
-
-
No tak...Niby się nie ma czego bać, a mi na noc przypomniałes "The ring"...I teraz ja panike będę siała...Ech!Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Jeśli nie stanie się nic nieprzewidzianego to będziemy na warsztatach, a i pewnie coś z piwniczki BIGB-y przytargamy, choć z pewnością nie na konkursbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A czy ja mogę zapytać, OD której bedziemy w tym Madamie, bo nie wiem o której przyjechać i czy będę miał jakiś konkretny pociąg. Chciałbym zameldować się w hotelu i zostawić rzeczy. Interesuje mnie jeszcze, o której skończy się niedzielna impreza- na którą kupować bilet powrotny. Obawiam się, że wtedy będzie mi to obojętne, po tych degustacjach
Comment
-
-
Hmm..Mądre pytania Antałku...Powrót zawsze sobie znajdę, ale miłoby było wiedzieć, o której sie impreza zaczyna Żeby przypadkiem po już się nie pojawićMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment