No właśnie, przecież nie wiem jak się układać z tymi hotelami. I powiem Ci jeszcze jedno, Joelko- jak sobie j... robiłaś z tymi zajętościami hoteli to chyba za karę bedziesz musiała..... hmmmm.... wypić karniaka
No właśnie widzę, hehe. A co to, zerwało dach z dworca wrocławskiego?
Na dworcu ostatnie miejsca skończyły się wczoraj, tyle osób na warsztaty przyjeżdża, a dach zerwały eksplodujące butelki z piwem, które przewoził jakiś nieostrożny piwowar.
Ostatnia zmiana dokonana przez Marcin_wc; 2006-03-28, 22:00.
Z tego co pamiętam to w sobotę to miało być już od 11stej? Pani prezes! Wystąp! Co byś nie musiała mnie pogonić za robienie fermentu
I oto występuję
Bardzo się cieszę z tak dużego zainteresowania, natomiast co do dokładnych godzin rozpoczęcia to pozwolę sobie na jeszcze chwilową zwłokę - wbrew niecierpliwym myślę, że miesiąc wyprzedzenia wystarczy
Ale mogę uchylić rąbka "tajemnicy", że Warsztaty rozpoczną się w okolicach 10-11, a Szkolenie w niedzielę raczej na pewno o 12.00
Proszę, tylko nie mów,że miałeś na myśli moją oporażkowaną pierwszą warkę Ale mam dla Ciebie Piwko z drugiej- dla Ciebie to nic, ale moja duma, bo mnie i moim znajomym naprawdę smakuje. I za karę bedziesz to musiał wypić i TY
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Cześc, jak co roku od 15 lat - spotkanie piwowarów domowych, od 9 lat w ramach Festiwalu Dobrego Piwa Znowu na esplanadzie Stadionu Wrocław, tym razem cała strefa wydzielona dla piwowarów, dużo duuużych namiotów, bardzo dużo ławostołów - zapraszamy :-)
Warto odnotować kolejne wydawnictwo o tematyce piwowarskiej: Wrocławskie browary i słodownie, Tomasz Sielicki, Mariusz Kotkowski, Antoni Arsłanow. Z opisu: "Przez wieki Wrocław słynął z piwowarstwa, a tutejsze napitki można było spotkać w wielu zakątkach Europy. Pod koniec XIX stulecia...
Czekają degustacje i głosowanie na najlepsze piwo.
Nagroda, to nie lada gratka, bo wygrany będzie mógł uwarzyć zwycięskie piwo w naszym browarze!!!
Dodatkowo czeka was koncert muzyki na żywo i pyszne jedzonko które umilą wam zabawę
Comment