No właśnie, przecież nie wiem jak się układać z tymi hotelami. I powiem Ci jeszcze jedno, Joelko- jak sobie j... robiłaś z tymi zajętościami hoteli to chyba za karę bedziesz musiała..... hmmmm.... wypić karniaka
III Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 13 maja 2006 - plotki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AntałekI powiem Ci jeszcze jedno, Joelko- jak sobie j... robiłaś z tymi zajętościami hoteli
Przyjeżdżaj z parasolką.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antałekchyba za karę bedziesz musiała..... hmmmm.... wypić karniaka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AntałekNo właśnie widzę, hehe. A co to, zerwało dach z dworca wrocławskiego?Ostatnia zmiana dokonana przez Marcin_wc; 2006-03-28, 22:00.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaZ tego co pamiętam to w sobotę to miało być już od 11stej? Pani prezes! Wystąp! Co byś nie musiała mnie pogonić za robienie fermentu
Bardzo się cieszę z tak dużego zainteresowania, natomiast co do dokładnych godzin rozpoczęcia to pozwolę sobie na jeszcze chwilową zwłokę - wbrew niecierpliwym myślę, że miesiąc wyprzedzenia wystarczy
Ale mogę uchylić rąbka "tajemnicy", że Warsztaty rozpoczną się w okolicach 10-11, a Szkolenie w niedzielę raczej na pewno o 12.00
Oczywiście mam na myśli godziny dzienne
Comment
-
-
Proszę, tylko nie mów,że miałeś na myśli moją oporażkowaną pierwszą warkę Ale mam dla Ciebie Piwko z drugiej- dla Ciebie to nic, ale moja duma, bo mnie i moim znajomym naprawdę smakuje. I za karę bedziesz to musiał wypić i TY
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solikWykompać też sie musze?
jesli chodzi o kąpiel, to jak najbardziej od czasu do czasu trzeba
A tak poważnie: jeśli chcesz przyjechać na Warsztaty to wal jak w dym, garniaka nie musisz miec, ale nieprzepocony t-shirt będzie mile widzianyOstatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2006-04-10, 20:14.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solikWykompać też sie musze?
Ps.:Nie mogłam się powstrzymać.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment