Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
III Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 13 maja 2006 - plotki
Collapse
X
-
-
Marcin, nie mów że Ty goły po ulicy chodzisz, albo tylko w majtusiach .
Chętnie zobaczę kogoś w "garniaku" napowietrzającego brzeczkę. Ja w każdym razie założę swój najlepszy dres- z paseczkami z boku, zwanymi również lampasami przez starszych górali
Wesołych Świąt Ci życzę. I to bez względu czy jesteś ubrany czy nie.
ps
To "bezubranie" będzie dobre w najbliższy poniedziałek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AntałekCzapka i sanki?? To nie brać parasolki?? myślałem , że jak nie będzie padać, to się może przydać do mieszania brzeczki
Comment
-
-
Można i tak jak pan opisany w jednej z poznańskich gazet: został złapany na "pijanej"jeździe samochodem....W kurtce i klapeczkach. I w niczym wiecej Mam nadzieję, że nikt sie nie poczuje natchniony tym przykładem.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AntałekAha, ale jak wezmę i czapkę, i sanki, i parasolkę, i garniak to........ ......... gdzie ja zmieszczę piwoŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AntałekNo dobrze, ale jakbym tak chciał kogoś nim poczęstować?Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment