Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antałek
III Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 13 maja 2006 - plotki
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solikTrzeba by jeszcze wziąść beret ...Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamZawsze można moher sfilcować i dodać antenkę.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AntałekNo nie- piwko do śniadanka nie pasuje Smacznego
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AntałekMarcin, nie mów że Ty goły po ulicy chodzisz, albo tylko w majtusiach .browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamTo niedobrze. Bo po sfilcowaniu dopiero się robi nieprzepuszczalny.
Błeeee......Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireBędę ciut obleśna, ale wydaje mi się, że nie trzeba nadal filcować. Wystarczy odpowiednio długo nosić nie piorąc
Błeeee......Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamNo nie. To nawet ja wymiękam. Filcowanie cwyterków już przerabiałem ale naturalna impregnajna? Dzięki z natury to ja wolę piwo!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Grzechem byłoby nie skorzystać z okazji przy organizacji takiej imprezy. A "skorzystanie" to nic innego (bo i czego innego można się po mnie spodziewać?) jak WIELKA PROŚBA o zabranie ze sobą nie tylko piwek ale i etykiet do nich. Ciąg dalszy PROŚBY to dostarczenie ich niejakiemu Ahumbie (on też zbiera takowe), który to Ahumba dostarczy je mi (a przynajmniej mam taką nadzieję). Znacznie przybliży to tegoroczny cel osiągnięcia "okrągłego tysiąca" "domowych" na mojej stronie. Miłej zabawy
Comment
-
Comment