A ja tam się będę warsztatował, bo w tym roku mam poważne planu otwarcia własnego domowego browaru Tylko jeszcze pytanie techniczne - rozpoczęcie o godzinie 10 to wersja oficjalna?
Matuss
Kłamstwo zdąży obiec pół świata, zanim prawda włoży buty - James Callaghan
Tylko jeszcze pytanie techniczne - rozpoczęcie o godzinie 10 to wersja oficjalna?
Nie. Oficjalna jest w oficjalnym temacie i na głównej stronie forum. Tutaj było tylko plotkowanie, jak sam tytuł wskazuje
Otwarcie knajpy 11.00. Rozpoczęcie Warsztatów - 11.30.
I ja słucham Marusi jak....jak Marusi Co tam będę sama w hotelu siedziała...:P:P:P
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Cześc, jak co roku od 15 lat - spotkanie piwowarów domowych, od 9 lat w ramach Festiwalu Dobrego Piwa Znowu na esplanadzie Stadionu Wrocław, tym razem cała strefa wydzielona dla piwowarów, dużo duuużych namiotów, bardzo dużo ławostołów - zapraszamy :-)
Warto odnotować kolejne wydawnictwo o tematyce piwowarskiej: Wrocławskie browary i słodownie, Tomasz Sielicki, Mariusz Kotkowski, Antoni Arsłanow. Z opisu: "Przez wieki Wrocław słynął z piwowarstwa, a tutejsze napitki można było spotkać w wielu zakątkach Europy. Pod koniec XIX stulecia...
Czekają degustacje i głosowanie na najlepsze piwo.
Nagroda, to nie lada gratka, bo wygrany będzie mógł uwarzyć zwycięskie piwo w naszym browarze!!!
Dodatkowo czeka was koncert muzyki na żywo i pyszne jedzonko które umilą wam zabawę
Comment