Posiadam 2 zniżki kolejowe do przekazania. Odbiór najlepiej w pociągu Bielsko-Biała > Wrocław , bezpośredni, jedziemy w sobotę jakoś 6:20. Kontakt PW lub na komórę.
III Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 13 maja 2006 - plotki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyOdbiór zniżek w pociągu jest raczej niemożliwy, gdyż kasjerka musi zniżkę podstemplować i wpisać na jej odwrocie numer biletu.
Ups. Tego to nie wiedziałem, pierwszy raz mam taką fajną zniżkę. Zatem pozostaje odbiór osobisty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaZgodnie z prośbą Marusi melduję, że w sobotę jestem w Wagonie, chyba że jerzy coś innego postanowi, ale nie wydaje mi się.Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpTak jakoś nie rozumiem..... To w sobotę nie będzie Warsztatów, że się w Wagonie spotykamy?
Ja oczywiście też idę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyOdbiór zniżek w pociągu jest raczej niemożliwy, gdyż kasjerka musi zniżkę podstemplować i wpisać na jej odwrocie numer biletu.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpTak jakoś nie rozumiem..... To w sobotę nie będzie Warsztatów, że się w Wagonie spotykamy?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplJakieś plany na piątek?
Comment
-
-
10. Małażonka
11. Iron
To tak apropos "Wagonu"bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Biorąc pod uwagę, że szczególnie interesująca nas część odbywa się dnia następnego, a połączona jest ona ze smakowaniem piwa, osobiście nie mam ochoty uczestniczyć w niej z kapciem w gębie. Z tego względu przekonałam Maćka, że nasz pobyt w Wagonie ograniczy się góra do jednego piwa. Chęć uczestnictwa i skorzystania z uwag Sensora, wyraźnie zmniejsza naszą chęć uczestniczenia w wyżej wymienionej (a przewidywanej przez niektórych) dłuższej posiadówce....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaBiorąc pod uwagę, że szczególnie interesująca nas część odbywa się dnia następnego, a połączona jest ona ze smakowaniem piwa, osobiście nie mam ochoty uczestniczyć w niej z kapciem w gębie. Z tego względu przekonałam Maćka, że nasz pobyt w Wagonie ograniczy się góra do jednego piwa. Chęć uczestnictwa i skorzystania z uwag Sensora, wyraźnie zmniejsza naszą chęć uczestniczenia w wyżej wymienionej (a przewidywanej przez niektórych) dłuższej posiadówce....
Sobota dniem bez piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaBiorąc pod uwagę, że szczególnie interesująca nas część odbywa się dnia następnego, a połączona jest ona ze smakowaniem piwa, osobiście nie mam ochoty uczestniczyć w niej z kapciem w gębie. Z tego względu przekonałam Maćka, że nasz pobyt w Wagonie ograniczy się góra do jednego piwa. Chęć uczestnictwa i skorzystania z uwag Sensora, wyraźnie zmniejsza naszą chęć uczestniczenia w wyżej wymienionej (a przewidywanej przez niektórych) dłuższej posiadówce....
Pożyjemy, zobaczymy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiBrawo ta Pani!
Sobota dniem bez piwa
Zamierzam jednak mierzyć siły na zamiary! Najpierw przewidziana degustacja, potem przewidziana nasiadówka. A potem pewniak kapcia, zamszowych ząbków, pękającego łba i tym podobnych objawów dnia następnego. Mając ściśle ograniczone fundusze na tą wyprawę, myślę, że bez większych problemów zrezygnujemy z dłuższej posiadówki w Wagonie...
Comment
-
Comment