Aha, rozumiem
III Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 13 maja 2006 - plotki
Collapse
X
-
Jak plotki to plotki.
Jedna z nich głosi, że za 15 minut wychodzę na pociąg odjeżdżający w wiadomym kierunkuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Za chwile wyruszam w swoja podroz. Do zobaczenia wieczoremPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Przybywaj, zabierz tylko ze sobą trochę humoru i ew. kompleksy zostaw w domu.
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Kurka, a ja wyruszam jutro rano, ale za to na warsztatach będę wypoczęta - pierwszy razŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcTamten post był do Antałka, nie do Ciebie
Antałek! Wpadaj,nawet przeprowadź sie do Wrocławia,sekcja wrocławska zaprasza...a liste sprzeciwów prosze wysyłać do mnie na PWchickkiller :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisCO już sie o skóre boisz?
A apropo PW takie jedno w skrzynce ode mnie maszOstatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2006-05-12, 07:20.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaCzy w tym wagonie obowiązują zniżki 50% dla uczestników a rozsyłane przez Marusię i jej "ludzi"browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykO kurka Chris to tyś taki bojowy Ja żem nie wiedziała.
A apropo PW takie jedno w skrzynce ode mnie masz
PW odczytanie i odpisane.chickkiller :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyNie rozumiesz. ToiletMarcin raczy pierniczyć jak potłuczony
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisI po co Antałka straszysz ewentualnym nieprzygarnięciem?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisCO już sie o skóre boisz?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiBrawo ta Pani!
Sobota dniem bez piwa
Ekskomunikować go! Takim pomysłom mówimy zdecydowane nie!! Zwłaszcza, że jak ten rząd usłyszy, to wprowadzi.....Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcW skórze nie chadzam.
Ale może faktycznie obdarłeś z siebie skórę po wysłaniu żywieckich koszulek lub w czasie maturyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcZ tego co piszesz wynika, ze sam nie rozumiesz.
Ktoś taki jak Antałek, który Ciebie/nas właściwie nie zna, przyjął Twe słowa najzupełniej poważnie. I wcale się nie dziwię. Na jego miejscu też bym to tak odczytał.
Warśtatowcom przybywającym już dziś życzę udanej imprezy. Ja ląduję we Wro dopiero przed czwartą rano. Na wagon rzecz jasna się piszę, ale też nie za długo, bo żeby nie było mi tak różowo, w niedzielę muszę się stawić o jedenastej pod Krakowem na kumunii Pociąg mam o szóstej...Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment