Chodzi mi tylko o to, co sam zauważyłeś przed chwilą - żeby wiadomość była odczytana zgodnie z motywami autora, należy używać ryjów dostępnych na tym Forum.
Ktoś taki jak Antałek, który Ciebie/nas właściwie nie zna, przyjął Twe słowa najzupełniej poważnie. I wcale się nie dziwię. Na jego miejscu też bym to tak odczytał.
Ale Antałek tak pięknie sieje panikę, że wolałem bez mordek.
Ja mam wrażenie, że ktoś taki jak antałek sobie z nas jaja robi tą swoją bojaźliwością.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
Ja mam wrażenie, że ktoś taki jak antałek sobie z nas jaja robi tą swoją bojaźliwością.
Hmm...Bo może inni przezywają lęki w milczeniu???? Albo bardziej introwertycznie??? A nie panikują wcale mniej....
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
No właśnie. Siedzę teraz w kątku w domku i przeglądam plan Wrcławia, bo co ja tam będę sam robił wieczorem. Zgubię się i co . A jak się nie znajdę do niedzieli to Marusia i tak mi będzie kazała zapłacić za sensora i będzie miała rację, a ja będę zgubiony.
Czy w tym wagonie obowiązują zniżki 50% dla uczestników a rozsyłane przez Marusię i jej "ludzi"
Ahumba w Tym Wagonie piwa walą drzwiami i oknami (których nie ma) i same wpadają Ci w rączki. Jest też dodatkowa zabawa pt: kto złapie najwięcej? przez około 2 minuty lecą bezustannie piwa i ten kto złapie najwięcej wygrywa , dodatkowym motywatorem w zabawie jest fakt, że piwa są butelkowe, więc trzeba tym bardziej łapać, żeby się nie pobiły, bo inaczej serce boli, oj boli ...
Ja myślę, że grupa poznańska stawi się w komplecie tzn. szt 2.
Ty nie myśl. Ty bądź pewien
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Ale może dałaby się jakoś ocalić Wrocławian, by nie tracili niedzieli, bądź co bądź, dnia wolnego od pracy i nie musieli mnie szukać. Jakby w tym wagonie znalazła się jeszcze jedna mała miejscóweczka, może być stojąca
Właśnie się pakuję, jutro o 6 wyjazd
Do zobaczenia
Ale może dałaby się jakoś ocalić Wrocławian, by nie tracili niedzieli, bądź co bądź, dnia wolnego od pracy i nie musieli mnie szukać. Jakby w tym wagonie znalazła się jeszcze jedna mała miejscóweczka, może być stojąca
Właśnie się pakuję, jutro o 6 wyjazd
Do zobaczenia
ewentualnie możesz sie rozbić na torach za przy wagonie...troche dupa Cie bedzie bolała od szyny ,ale to nic do zobaczenia!
Comment