Krzysiu nawet nie wie ,że ja to piwo piłem.
III Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie 13 maja 2006 - plotki
Collapse
X
-
Dziękuję Marusi za organizację, za powierzenie „stanowiska” oraz za zaopiekowanie się przygotowaną przeze mnie brzeczką.
Warsztaty były oczywiście konkretne, sie nadały. Wyszły bardziej spontanicznie, niż planowo, ale wydaje mi sie, że uczestnicy nie zayważyli tego. Są do wyciągnięcia wnioski i pomysły zmian, ale nawewt bez tego Wrocław pod odpowiednim dowodzeniem da sobie radę.
Kiedyś czekało się na gwiazdkę, teraz są warsztaty.Last edited by Marcin_wc; 2006-05-18, 23:50.
Comment
-
-
Obejrzałam sobie pierwszą serię zdjęć z Warsztatów i (pomijając jakieś załamanie czaso-przestrzeni przy piłkarzykach na wzór tego stołecznego) nasuwa się jeden wniosek - moja torba z Kubusiem Puchatkiem jest na większej ilości zdjęć aniżeli ja... Chyba będę samą torbę na spotkania forumowe wysyłać (Zważywszy na fakt, że niezależnie od pory i trasy, zawsze jest w niej jakieś piwo - to będzie z pożytkiem dla sekcji wrocławskiej )
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerDziękuję Marusi za całokształt, a MJP za możliwość skosztowania politury, zaś Krzysiowi za doskonałe wyczucie momentu, kiedy politurę należy przestać pić.
(kto pił ten wie...)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauera MJP za możliwość skosztowania politury, zaś Krzysiowi za doskonałe wyczucie momentu, kiedy politurę należy przestać pić.
(kto pił ten wie...)
Krzysiu, pamiętam, że ma Ci odpalić dolęLast edited by dkrasnodebski; 2006-05-19, 09:23.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiA ja sobie odlałem i sprzedaję na centralnym jako zamiennik kleju. Idzie jak woda
Krzysiu, pamiętam, że ma Ci odpalić dolęMaciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Lepiej późno niż wcale - wymęczyłam relację dotycząca Warsztatów
Comment
-
-
Do relacji zostały załączone fotki
Comment
-
Comment