To ja, etykietkowa maruda. Z wielką się prośbą zwracam do Koleżanek i Kolegów warzelników o etykiety, którymi przyozdabiają swe wyroby. Darczyńców proszę o przekazanie ich do Dkrasnodębskiego, który łaskawie zgodził się pośredniczyć w tym wielkim dziele. Z góry dziękuję, życząc jednocześnie owocnego spotkania.
2005.10.15 - Lublin, III Warsztaty Warzenia Piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaTo ja, etykietkowa maruda. Z wielką się prośbą zwracam do Koleżanek i Kolegów warzelników o etykiety, którymi przyozdabiają swe wyroby. Darczyńców proszę o przekazanie ich do Dkrasnodębskiego, który łaskawie zgodził się pośredniczyć w tym wielkim dziele. Z góry dziękuję, życząc jednocześnie owocnego spotkania.
Z tego co wiem oprócz pieknych etykiet będzie wyborne piwo z Janowa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mayMoże zechcesz pofatygować się osobiście?
Comment
-
-
Zakładam, że wszyscy chętni wiedzą, że należy dokonać zgłoszenia uczestnictwa w imprezie (tak dla porządku): zgłoszenie .
Dla piwowarów którzy przywiozą ze sobą piwo do degustacji organizatorzy przewidzieli upominki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaTo ja, etykietkowa maruda. Z wielką się prośbą zwracam do Koleżanek i Kolegów warzelników o etykiety, którymi przyozdabiają swe wyroby. Darczyńców proszę o przekazanie ich do Dkrasnodębskiego, który łaskawie zgodził się pośredniczyć w tym wielkim dziele. Z góry dziękuję, życząc jednocześnie owocnego spotkania.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mayMoże zechcesz pofatygować się osobiście?
Jeszce nie ma pewności ale może też być beczka Zywego no i oczywiście chlebek ze smalcem z ogórkami ,bo tak co roku nas gości Artur własciciel Chaty
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kisharMam pytanie o której przybywacie przybywacie na warsztaty, bo jak mam rozumieć impreza zaczyna sie o 13
Szykujcie puste piwne brzuszki - zapowiadam ostrą degustację - trzy beczki Janowa i jedna Żywego
Comment
-
Comment