Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
2006.05.13 - III Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie - fakty
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Wielkie dzięki dla Cześka za wykonanie fotek, dla Fteo za ich zgranie i dla JAcksona za oficjalne wręczenie - aczkolwiek podejrzewam, że płytka jest lekko spreparowana - np. nie ma ani jednego zdjęcia z żadnego pasjonującego meczu, a przecież Janek chodził wokół stołu z piłkarzykami i cykał, i cykał (no chyba, że tak dla pozorów aparat trzymał)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo lubi Joelkę, Monne i Cyborga, ze mną trochę gorzej
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiCzyli na następne mam nie przyjeżdżać?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelWielkie dzięki dla Cześka za wykonanie fotek, dla Fteo za ich zgranie i dla JAcksona za oficjalne wręczenie - aczkolwiek podejrzewam, że płytka jest lekko spreparowana - np. nie ma ani jednego zdjęcia z żadnego pasjonującego meczu, a przecież Janek chodził wokół stołu z piłkarzykami i cykał, i cykał (no chyba, że tak dla pozorów aparat trzymał)
Lubi na pewno Joelkę, bo pełno uduchowionych zdjęć ma Marusia> Twe oblicze wszyscy noszą w sercach, więc pewnie dlatego Czesiek Cię nie obfotografował
Darku> Ty też na płycie jesteś i nawet kilka romantycznych zbliżeń masz [ło matko, ale to zdanie zabrzmiało ]Last edited by czesiek; 2006-05-29, 22:59.janek
Comment
-
-
A ja mam taką prośbę: czy dla reprezentacji poznańskiej jakieś fotki by się znalazły? Płytka czy coś... I czy istniałaby mozliwośc przesłania tego na np: mój adres pocztowy? Bo w sumie, na forumie mało zdjęć, a niestety ciekawośc moja większa niż możliwości pojawienia się we WrocławiuMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika czesiekHehe nie ma sprawy Marcel, to ja dziękuje, że daliście się fotografować, bo lubię to robić ostatnio. Niestety nie wszyscy się dali pofotografować - Marusia cały czas przebywała gdzieś w środku , a ja mam słabą lampę i wewnatrz mało robiłem. To jeszcze tu wrzucę jakieś fotki ... a piłkarzyków nie cykałem
Co do piłkarzyków - poza nagimi kibicami na boisku, obiadem Tabletki, to jeszcze czyjś aparat [fotograficzny] mnie rozpraszał w dobijaniu JAcksonaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelPoza ceremonią picia politury, Cyborg wcale nie dawał się fotografować
Co do piłkarzyków - poza nagimi kibicami na boisku, obiadem Tabletki, to jeszcze czyjś aparat [fotograficzny] mnie rozpraszał w dobijaniu JAcksona
Co do nagrywania dalszych płyt ze zdjęciami to ja, chcąc być konsekwentnym, więcej nie nagrywam 4 płyty poszły w obieg i ew. powinny się jakoś rozmnożyć.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson...w obijaniu bramkarza i linii obrony sterowanej przeze mnie. Ale tragicznie nie było i ogólnie drużyna w której grałem zwyciężała (o ile się nie mylę)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonCo do nagrywania dalszych płyt ze zdjęciami to ja, chcąc być konsekwentnym, więcej nie nagrywam 4 płyty poszły w obieg i ew. powinny się jakoś rozmnożyć.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
Comment