4) Wesoły
2006.05.13 - III Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie - fakty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaBardzo proszę wszystkich piwowarów, którzy chcą przywieźć swoje piwka do degustacji na Warsztaty o zgłoszenia tutaj!!! Ważne, bo wg listy bede musiała ustalić ile workow od Świętego Mikołaja mam przygotować!!!
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaMoże przeoczyłem ten istotny fakt, ale powiedz Szefowo ile trzeba takich piw przytargać, aby się sensownie zaprezentować?
Last edited by Marusia; 2006-04-06, 18:49.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia...jak będziesz miał mniej, to nikt Cię nie zauważyW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua...a to już byłaby dla mnie największa tragedia życia
Comment
-
-
Wniosek jest taki, że należałoby przyjechać samochodzikiem i to wszystko przywieźć. Ale jechać i się potem piwa nie napić
Hmmm... muszę to poważnie przmyśleć
Do jutra, ewentualnie pojutrza dam info.Last edited by huanghua; 2006-04-06, 18:56.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
-
Pytanie mam: Ile osób przewidujesz do degustacji?
Pozwolę sobie wpisać:
8) KNBIOŚ (koło naukowe biotechnologii i ochrony środowiska na AE) bo mnie zjedzą jak tego nie zrobię. Mamy już czym częstować, pora się pokazać z piwem w szerszym gronie niż uczelnianeLast edited by joelka; 2006-04-06, 19:37.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaPytanie mam: Ile osób przewidujesz do degustacji?
Comment
-
-
-
Jedenaście) AhumbaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment