Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo
2006.05.13 - III Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie - fakty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonWg mnie bardzo warsztatowe. Jaka pasja piwowarska na tych twarzach wymalowana. Nagram(y) trzy płyty z fotkami dla tych pań ze zdjęć powyżej.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelJAckson, co prawda nie ma mnie powyżej, ale mogę strzelić uśmiech Cyborga ( ) i oferować swój uścisk kończyny górnej za nagranie mi jednej sztuki (Ewentualnie warunki otrzymania CD do negocjacji... )
Jeżeli się uda to nagramy (Fteo nagra za co wielkie dzieki) płytkę także dla Ciebie.
Reszta chętnych z drugiego obiegu posiądzie zdjęcia. (O ile Czesiek nie zaprotestuje - wszak to jego dzieło).MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonMuszę zauważyć, że gdyby Janek nie poszedł spać, to zapewne i Twoje zdjęcie pojawiłoby się tutaj, gdyż jest ich kilka
Jeżeli się uda to nagramy (Fteo nagra za co wielkie dzieki) płytkę także dla Ciebie.
W takim razie Fteo mogę uściskać, albo ucałować za przegranieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelNależy doprecyzować, czy tam są moje zdjęcia, czy też mojej kubusiowej torby
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelW takim razie Fteo mogę uściskać, albo ucałować za przegranieMM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonWg mnie bardzo warsztatowe. Jaka pasja piwowarska na tych twarzach wymalowana. Nagram(y) trzy płyty z fotkami dla tych pań ze zdjęć powyżej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaTrzymam za słowo Bardzo wdzięczna będę za płytkę z fotkami z jak największą liczbą forumowiczów. Będzie to moja jedyna pamiątka z warsztatów. Niestety aparatu w tym roku nie mieliśmy Zrekompensuję fotki piwem schłodzonym, wcale nie zaparzonym i z piwniczki a nie z bagażnikaMM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika czesiekMój aparat chyba lubi Joelkę
A tak serio: dzięki za płytkę, Czesiek w przeciwieństwie do panów z TV obfocił wszystkie kobitki na Warsztatach Ktoś przypadkiem nie był zazdrosny?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo lubi Joelkę, Monne i Cyborga, ze mną trochę gorzej No cóż, niestety, nie byłam najfajniejszą laską na Warsztatach, cholera, może jakieś ograniczenia urodowe trzeba wprowadzić
A tak serio: dzięki za płytkę, Czesiek w przeciwieństwie do panów z TV obfocił wszystkie kobitki na Warsztatach Ktoś przypadkiem nie był zazdrosny?
No ja również się dołączam do podziękowań dla Cześka za kilka "ciekawych" ujęć mej osoby i Jacksonowi za przegranie..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisWszyscy faceci musieliby nie przyjeżdżać...przecież jesteśmy płcią brzydsząWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNie wiem co prawda skąd u Marusi te kompleksy
Comment
-
Comment